Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
Italscooter baotian kit 47mm krajnja, blokada....
trudna tableta:
ili 85
Adam:
Može biti da se ispušni ventil skrivi, ništa onda drugu glavu al gledaj da dobro zatvaraju ventili ,i pobrusi ih ... I dobro glavu zategni ,inače ide glava na 2kg a ovi 2 vanjska na 1kg ,ali postepeno ..... Novi frg za 85 diznom ..
jerrycro:
prijatelju istina je. meni se dogodilo sljedeće - skuter je odlično radio s kitom prvih cca 2000 km. nakon toga kreću simptomi malo lošijeg paljenja, tj više kurblanja. poslije toga se znao tu i tamo zgasit u vožnji dok nisam bratićevu curu vozio jednom na posao i skuter je samo doslovno izdahnuo tako se zvuk čuo, i smrad paljevine. što je najgore na kurblu nije propado... uspio sam ga par puta upaliti ali na jako kratko i zatim sam ga rastavio, klip je bio odličan, karike odlične i zamjetim da je savijen ispušni ventil (ali morao am malo detaljnije pogledat jer ovako na oko je izledo sasvim OK)
zvonkec92:
kiler za ulje nebi bio od stete da se stavi pogotovo sad na ovim vrucinama. ta masina se debelo pregrijava
jerrycro:
a di ju puknit ? danas sam odvozo jedno 10km u komadu na cca 65 po njegovom cajgeru i ugrijo se ko prase nakon 5h na ražnju. đe kiler stavit šta misliš ? ispod mašine?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju