Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

Italscooter baotian kit 47mm krajnja, blokada....

<< < (18/33) > >>

zvonkec92:
poslo na PM pa vidi

trudna tableta:
kao što sam rekao da ću napravit, jučer sam vratio rolice 3.5 da budu sve i dobio ajmo reći normalno ubrzanje natrag poslje 50. Vjerojatno nisu smjele biti mješane rolice. Što se tiče samog rada naštelao fergazer i vozio se skoro 2 sata gaseći i skidajući svjećicu, gledajući smjesu.Čudno mi je to što sam naštelao frgu i onda vozeći i  provjeravajući svjećicu zatezao postupno vijak smjese i zategnuo ga za krug i nešto, tako da je od skroz zategnutog položaja ostao možda ni puni krug, a svjećica je smeđa  sa laganim naglaskom još prema bijelome. Palio, gasio sve 5 i tako ga zadovoljan spremio u garažu. Pustio da se ohladi, upalio poluhladan, upalio hladan iz drugog puta. Danas ujutro zakašljucao prvi put i ne bi ga isus više upalio. nema šanse, skinuo frgu, stavio drugu( isto staru) skoro sastavio i onda nema šanse. Vratio originalnu propuhanu, nema šanse, ni da zakašljuca. Iskru ima dobru. SKinuo prirubnicu, sve provjerio, neće, 1001 put i onda odjednom primi, i radi, normalno mirno kako treba, ko vurica. Napravim krug 2km ok, i dođem doma, zgasi se na leru i više ga nisam uspio upalit ni nakon 1000tog pokušaja.  Čekat ću sada da stigne nova frga pa ak onda nebu htjelo ne znam, u smeće...

zvonkec92:
onda te vjerovatno nekaj sa strujom jebe  :icon_scratch:

Fast Nrg:
Jeb*** njega to je kaj je batina  ;D

trudna tableta:
kaj se tiče struje nema ga valjda kaj zezat kad iskru ima,
 eventualno čok, al njega( 2 različita komada) sam spojio drito na ispravljač 12V da budem siguran da je pod naponom tak da ne bi smjelo biti.. najviše sumnjam u frgu, sumnjao sam u glavu al ne bi onda kad sastavi radio normalno i vruć i hladan. struju ću prekontrolirat još jednom iako velim iskru ima pravilnu i jaku. Vidjet ću kad dođe frga, ma zapalit ću ja njega pa makar to bilo i šibicom. :angryfire:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju