Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

Italscooter baotian kit 47mm krajnja, blokada....

<< < (17/33) > >>

robyakarider:
da nije nesto u magnetu tj namotajima

trudna tableta:
evo sad sam išao posao, upalio iz treće kurble bez gasa s tim da je prva skoro ulovila.... šus iz mjesta  gro dobar ali pri 40-60 nekako slabi, nije kako je prije jednako vukao do 70 pa nabire, sada navuče na 40-50 i onda kao da ima rupu. nekako traljavo al na istom mjestu sam postigao 75 kao i obično. ne kužim.   Nikakvih zvukova ni drugih čudnih ponašanja, osim što osjetim da to nije to. 
Što se tiče onog događaja, najverojatnije se motor pri velikoj brzini  iz nepoznatog razloga ugasio, a prijenos ga je onda preko kotača gurao i možda je remen stvorio onaj zvuk i smrad dok je proklizavao i gurao ugašen motor ( iako mi je smrdilo po spaljenoj struji) nezz.
Nekako mi se čini da možda fergazer počeo zajebavat..al opet nema štucanja, trokiranja, samo nekako nema snage pri 40-50-60. probat ću izvadit ove tri 4.0 rolice i vratit stare 3.5 koje su prije bile pa vidjet, možda ga jebe kaj su miješane... Al opet ne bi se zbog rolica ugasio? ma mora da je frga krivac...nezz

trudna tableta:
da, definitivno normnalno ide do 50 i onda staje ubrzanje ,počne nabirat  polako kao da je 50tka. Kao da se pomalo , jedva primjetno guši na full gasu, ali samo od 50 na dalje...jer mu full gas dajem i pti kretanju pa šusne iz mjesta... probao sam sa otpuštanjem gasa  ispada da jednako radi dok je na full gasu i na 2/3 što nikako nije dobro.  Kada sam prije godinu dana prvi puta štelao frgu, okretanjem vijka smjese jasno su se mijenjali okretaji i lako sam našao najveći broj okretaja, a sada  taj period od slabije višlje slabije( mislim na okretaje pri otpuštanju, zatezanju vijka smjese) traje 3-4 okreta vijka i nekako se ta razlika u radu između skroz zategnutog-namještenog-skroz otpuštenog položaja teško nađe... ler gas se lijepo da namjestit al ovo nekako čudno...isplati li se otvarati frgu? ili bolje kupit novi. Gdje ima jeftilen?

zvonkec92:
a večinom ovi sa ebaya kur*u nevaljaju al moreš probat, ček a reci mi kak reagira na gas kad se voziš npr 20-30 ? jel i onda sere na pola gasa ili? možda te nekaj drugo zeza?

ak baš očeš neki jeftilen imam ti link sa ebaya po 15$ i free šiping

trudna tableta:
zvonkec, kad je na nogarama prima gas trenutno, nema trokanja ni kašnjenja. kad se kreće nabijem gas do kraja kao i uvijek, krene kao i uvijek, šusne iz mjesta i vuče jako , kazaljka se brzo penje 10-20-30-40-50 i onda uspori penjanje, lagano nabire km po km, a gas je i dalje do kraja. Pustim gas malo  i opet dodam , i dalje istim sada sporim intenzitetom se penje preko 60, pa 63, 64, 65, 67 pa 70  kao da je 50tka.Ne daj bože malo vjetra, osjetan gubitak snage. Od 50 na dalje gas je do kraja a snaga kao da držim stisnutu kočnicu.
  Ajde molim te, ak nije problem daj mi taj link, pa ću zamolit frenda da mi naruči frgu, ipak je novo novo. hvala.
 Kad prestane kiša probat ću se poigrat sa frgom , vratit ću stare rolice u variomat da sve budu 3.5 pa vidjet. Očistit ću frgu, ili probati sa rezervnom kojiu imam al ne znam kakva je...i tak :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju