Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
Italscooter baotian kit 47mm krajnja, blokada....
SkuteRi:
probaj 5gr rolice pa vidi kako ide,mozda cak i mrvicu lakse :icon_thumright:
Adam:
Da onda je getriba 1:11 , super ide stvarno s obzirom kaj si sve nabrojal .. :notworthy:
trudna tableta:
znam da neću moć dugo izdržat da ne probam, tako da uskoro možemo očekivati rezultate :toothy9:
trudna tableta:
Jučer je bilo toplije vani pa sam probao da vidim kako mališa ide... bez problema je kazaljka prešla 80, odlično :laughing9:. Moram još gps-om izmjerit.
Usput sam jučer slučajno kupio jednog sanli devila u očajnom stanju ali 12 cola kotači
( getriba 11-1 :headbang:) za 100kn, pa ću se malo igrati sa tim, i probati složiti neko čudo od njega i jednog malog baotiana kojeg imam za dijelove.
Razmišljao sam možda složiti čoper :toothy3: iz zajebancije, kao što ima po youtubeu, ne znam stavit link, al ako nekoga zanima nek napiše baotian radical tuning il tak nešto. Imaju jedno 2 filmića gdje su dečki ogolili ramu i preradili da izgleda kao čoper, ne znam meni je fora.
Adam:
Na Sanli devilu da je getriba 11:1 to mi je čudno , meni je bila 15:1 ... Al sam si stavio 11:1 , pa je tako i kod tvog izgleda neko ugradio 11:1 ..!! :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju