Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
Italscooter baotian kit 47mm krajnja, blokada....
Adam:
Ma nema veze koji kotaci. Reko sam ti to jer sam ja imao takav problem na Sanli Devilu a to ti je sve isto. Nebi govorio nesto kaj neznam, getribe imas od 1/11 do 1/15 , znaci nema duga i kratka nego duza i kraca vise ih ima. :glasses9:
Adam:
Pa jel budeš izmjeril ove godine tu getribu..!! :toothy9:
Ja bi do sad na 6 motora izmjeril !!! :laughing7:
:glasses9:
zvonkec92:
--- Citat: Adam - 10 Prosinac, 2014, 12:45:49 --- Pa jel budeš izmjeril ove godine tu getribu..!! :toothy9:
Ja bi do sad na 6 motora izmjeril !!! :laughing7:
:glasses9:
--- Kraj citata ---
1:11 ima getribu
trudna tableta:
budem izmjerio sad za koji dan, kad usput budem metao diznu 88 i a9 bregastu. :toothy9:
zvonkec :hello:
trudna tableta:
evo ga, jučer sam navečer stavio bregastu i diznu i otišao na brzinsku probu bez štelanja, rezultat linearno ubrzanje do 77kmh. po meni odlično. Nažalost ne znam kaj je više doprinjelo bregasta ili dizna jer sam ih istovremeno stavio, al nije ni bitno. S obzirom da još nisam štelao frgu jer je bio mrak, da je vani temperatura bila oko nule, da imam 103 kg, i veeliki vjetrobran od pleksija na volanu, rezultat je odličan. znači trenutni setup je kit 72cc, a9 bregasta, dizna 88, serijske rolice i airbox. Možda ću se još poigrati sa rolicama, vidjet ću kad bude toplije... zasada prezadovoljan. Najviše me fasciniralo kako motor ima jednako snage u svakom trenutku, a od 0-70 jednako ubrzava , a tek poslje 70 nabire. Hvala svima na odgovorima, posebno zvonkecu na dijelovima i savjetima. ustvari kad naštelam kako treba i ugrijem se malo idemo dalje :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju