Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

Italscooter baotian kit 47mm krajnja, blokada....

<< < (5/33) > >>

trudna tableta:
je je, računao sam da je kratka, pa reko stavit ću od malog baotiana, izmjerim 11 okreta zvona 1 okret kotača, provjerim još jednom, to je to. Vjerojatno mu se originalna bila raspala kao i sve drugo :happy6: pa je stavio novu. Uglavnom motor ima i novi fergazer baš od baotiana i to je dobro. Ostalo sve se doslovce raspada, čak i metalni dijelovi ??? Nevjerojatno je koliko su sanliji-silverstoni lošije kvalitete od italscootera i baotiana. Znao sam to od prije po tuđim iskustvima a sada to mogu i opipati. jedino što valja je što ima velike kotače, udobniji je za sjedit od malog badje, i dijelovi koji nisu original njegovi.  Nema veze, nadam se da ću ga uspjeti složiti bar da radi.  :toothy12:

Adam:
 Ma sigurno mu je presporo išel pa je stavil tu dužu getribu..  Tak sam i ja..   A to da se raspada ovisi jel je garažiran ili ne , ja sa tim nemam problema , bil je garažiran kod prvog vlasnika i kod mene je garažiran i nema nikakvog raspadanja..    :toothy10:

trudna tableta:
je li netko pokušavao doraditi kočnice na baotianu?
 Primjetio sam da kočnice koje su ionako slabašne( posebno zadnja ) sada još više dolazi do izražaja budući da skuter sada puno bolje ide.
Negdje sam načuo za neko narezivanje pakni, al ne znam kaj to znači. netko zna?

mario22:
ma nemas sta radit odozada jedino nabavit kvalitetnije pakne i to je to,eventualno naprjed mozes nabavit bolja kljesta plocice veci disk  :icon_thumright:

zvonkec92:
ja sam sebi na rockyu 125 narezo zadnje pakne, ne osjeti se odma isti cas al kasnije cini mi se koda malo bolje koci.. izvadi jos osovinicu koja siri pakne i skini sa nje one gumice podmazi malo sa grafitnom masti i lakse bu se vracala kocnica

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju