Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

Italscooter baotian kit 47mm krajnja, blokada....

<< < (28/33) > >>

zvonkec92:

--- Citat: Corector - 03 Srpanj, 2016, 21:20:21 ---Ak je tako onda ne znam sto da ti rečem, iako sumnjam s obzirom da se danas sve nabavi za jednu picu.
Ja nedavno prodao identicnu 125 Lc masinu kojoj fali glava i klip jedva za 100kn (sto kuna) i jos je morao dostaviti. (Ps j**** mater svima u kolektivu koji imaju naviku trazit dostavu u takvim situacijama).

--- Kraj citata ---
tvoja više nije ni vrijedila, pratio sam ja tvoj oglas.. ovo je ipak GY6 a ne neki izrod od mašine tak da vrijedi bar dvjesto  ;D :laughing9:

trudna tableta:
jbg, cijeli skuter je bio tolko, prodaje je lik 50god kojem je služio da ide na ribičiju dok nije doživio moždani i oduzelo mu ruku i nogu, zato ga prodaje, skuter stoji već pol godine pod ceradom koju lik isto daje, novi suhi akumulator pod gararncijom itd itd, ima 6000tkm i tak sve ide meni u prilog...iskreno za mene je vrijedilo soma kn al ne da za manje pa nek bude 1500 plavi je ko i moj, nabit ću svoju tablicu i dopeljat ga doma. Mora bit dobar, pali iz prve, radi to je to..malo km ipak je to GY6 mora bit dobar .odrezat ću nosače sa rame skup sa mašinom i zavarit na svoju ramu, plastike i ostatak prodati skup sa svojim 50 mašinama...priča je dalje poznata...dodjem s njim doma čudno mi smrdi a i čini mi se da na desnoj strani nekaj ruži, da bi ispalo da u mašini nema ulja....koja je mogućnost da se to nekom dogodi :sad3:  Lik je skužio da nekaj ne štima ali skuter radi i shema je ta koju sam popusio, jer jbg tih 5 min kaj sam ga isprobavao je radio dobro. A kaj sad, drugi te pare zapuše za mjesec dana tak da mi je više žao vremena izgubljenog i živaca neg para, ionak sam ih slučajno zaradio za 2 dana tak da kako došlo tako i ošlo..

Corector:

--- Citat: zvonkec92 - 03 Srpanj, 2016, 22:22:44 ---
--- Citat: Corector - 03 Srpanj, 2016, 21:20:21 ---Ak je tako onda ne znam sto da ti rečem, iako sumnjam s obzirom da se danas sve nabavi za jednu picu.
Ja nedavno prodao identicnu 125 Lc masinu kojoj fali glava i klip jedva za 100kn (sto kuna) i jos je morao dostaviti. (Ps j**** mater svima u kolektivu koji imaju naviku trazit dostavu u takvim situacijama).

--- Kraj citata ---
tvoja više nije ni vrijedila, pratio sam ja tvoj oglas.. ovo je ipak GY6 a ne neki izrod od mašine tak da vrijedi bar dvjesto  ;D :laughing9:

--- Kraj citata ---

Koriste je kvadovi i dosta starijih kymco skutera, i beta eikon s kojega i jest. Ja da brijem na te 125 masine slozio bih je samo tako jer ima dijelova. A kvaliteta materijala je takva da danas vise ne postoji. Al dobro, onaj tko radi 1000km godisnje to mu sigurno nije ni bitno, naravno uz nesto srece.

--- Citat: trudna tableta - 04 Srpanj, 2016, 07:02:06 ---jbg, cijeli skuter je bio tolko, prodaje je lik 50god kojem je služio da ide na ribičiju dok nije doživio moždani i oduzelo mu ruku i nogu, zato ga prodaje, skuter stoji već pol godine pod ceradom koju lik isto daje, novi suhi akumulator pod gararncijom itd itd, ima 6000tkm i tak sve ide meni u prilog...iskreno za mene je vrijedilo soma kn al ne da za manje pa nek bude 1500 plavi je ko i moj, nabit ću svoju tablicu i dopeljat ga doma. Mora bit dobar, pali iz prve, radi to je to..malo km ipak je to GY6 mora bit dobar .odrezat ću nosače sa rame skup sa mašinom i zavarit na svoju ramu, plastike i ostatak prodati skup sa svojim 50 mašinama...priča je dalje poznata...dodjem s njim doma čudno mi smrdi a i čini mi se da na desnoj strani nekaj ruži, da bi ispalo da u mašini nema ulja....koja je mogućnost da se to nekom dogodi :sad3:  Lik je skužio da nekaj ne štima ali skuter radi i shema je ta koju sam popusio, jer jbg tih 5 min kaj sam ga isprobavao je radio dobro. A kaj sad, drugi te pare zapuše za mjesec dana tak da mi je više žao vremena izgubljenog i živaca neg para, ionak sam ih slučajno zaradio za 2 dana tak da kako došlo tako i ošlo..

--- Kraj citata ---

Deda vlasnik nije bas uvijek idealan, tko zna sta je radio u mladosti  :laughing7:

Cesto se takvi vlasnici odnose na najgori mogu nacin, kad provjerava ulje MIN mu se ucini kao MAX pa tako odveze jedno 5000km u 5 god , stavi ulje kakvog ima, ni ne zna da ima filter i tako to. Uglavnom neodrzavano zna biti i eto narodnog veselja.

trudna tableta:
ovak, malo sam gledao na e bayu bi se moglo naći dosta dijelova za tu mašinu, ali nisam našao niš  normalno(jeftino) za radilicu i uljnu pumpu, pa molim link ak netko zna.... kako se radilica uopće provjerava jel dobra? lageri su sigurno u k jer se čuju.  Vjerujem da uljnu pumpu treba promjeniti jer ako je motor bio bez ulja, logično je da bi ona prva prdnula, jer zašto bi se on sada pregrijavao kad je ulje do čepa nego zbog pumpe koja je zacvikana i ne tjera ulje iz kartera van valjda...inače je prije puknuća prirubnice motor palio vruć i hladan iz prve, tak da vjerujem da su klip i cilindar ok, osim možda karika koje su sad stradale jer su oni inače dobro napravljeni nezz. našao sam lika nekog u dubravi kaj tvrdi da ima mašinu u izvanrednom stanju komplet 1000kn sa motora koji je razbijen naprijed al ne znam koliko mi je to isplativo i sigurno jer taj motor dugo stoji. gdje bi čovjek našao rabljenih dijelova a da nisu skuplji od novih na e bayu. Btw vidio sam klip i cil kit 150cc za 35$ pa bih možda to čudo metnuo gore al na origigi glavu, imožda veću diznu, jel se to isplati uopće?

zvonkec92:
ni slucajno 150 na 125 glavu, obrnuto da al ovak kak si napiso ne. Da ne pisem sta i zasto jednostavno NE jer sam ja vozio tu kombinaciju i nevalja nikako, 125 sa glavom od 150 ide bolje nego 150 sa glavom od 125.   150 sa glavom od  125 ide bolje 1% od serijske 125-ce tak da s tim ne kemijaj vec nasadi sve gore kak je. To kaj se pregrijava moze bit da je i zastopan kanal od uljne pa nemre ni povuc ulje, ma moze bit 100 razloga zato raskopaj masinu i to je jednostavnije od nagađanja.  radilica ti je kod nas jeftinija nego sa ebaya, ostale stvari na ebayu kupuj

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju