Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

Italscooter baotian kit 47mm krajnja, blokada....

<< < (27/33) > >>

trudna tableta:
kaj bi moglo biti uzrok tolikog pregrijavanja? znači vozio sam se neznam 4km, iz mašine se dimilo plavo ali iz metala, kao kad ulje gori na tavi i nakon kaj sam ga zgasio iu mašine se dimilo valjda još 10 minuta tak da kad sam skinuo sic je kroz onu rupu iško ko iz dimnjaka. Znači da sagorjeva ulje išlo bi na auspuh valjda??? kaj i je u dva navrata jako zadimilo plavo iz spulje nakon vožnje km na full gasu po sekundu dvije...ali je prestalo i pri ponovnom dodavanju gasa više nije dimilo na spulju. Na onu cjevčicu na glavi normalno ide para nije da baca il nekaj.
 Motor pali iz prve na doticaj gumba svaki put.
 Prirubnica je možda pukla jer se  nosač mašine naslonio na fergazer pa možda na grabi il kaj je napelo nezz. Sjećam se da i kad sam ga dopeljo doma kad sam ga kupio se parilo i smrdilo, ali para nije bila tako vidljiva zato kaj ulja nije bilo u mašini, a ja sam mislio da je od stajanja. Sada se pari vidljivo jer je unutra novo ulje, al ulje se ne bi parilo da nije prevruće, kaj uzrokuje toliko zagrijavanje?

zvonkec92:
mozda ne radi uljna, nema ti druge nego masinu po pola... e sad ako oces skuter ostavit za sebe i na duze vrijeme, slozi sve na novo i nemas brige. drugacije ti se nit ne isplati, mozes ili prodat sve za sicu ili se vozit tak kak je dok ne zariba.

masinu na stol i po pola ....

Corector:
Koliko si dao za tog 125 donora?

trudna tableta:
200e

Corector:
Ak je tako onda ne znam sto da ti rečem, iako sumnjam s obzirom da se danas sve nabavi za jednu picu.
Ja nedavno prodao identicnu 125 Lc masinu kojoj fali glava i klip jedva za 100kn (sto kuna) i jos je morao dostaviti. (Ps j**** mater svima u kolektivu koji imaju naviku trazit dostavu u takvim situacijama).

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju