Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
Italscooter baotian kit 47mm krajnja, blokada....
trudna tableta:
zvonkec ti si uvijek dobro došao gost. danas sam raskopo oba skutera struju itd i malo mjerio i tak. Sutra idem na viksu po švasaparat i fleksericu pa onda od ponedjeljka krećem lagano. Sutra sam u zagorju a od nedjelje na dalje poslje 17h dapače navrati...Znaš da bum te ionak trebo.. :toothy3:
zvonkec92:
ponedjeljak i utorak sam jos u ZG, od cetvrtka me nema vise, selim se :) tak da bum vjerovatno jeda od ta dva dana doso :)
trudna tableta:
ok! jučer donio alat sa vikse i dok narod navečer navija i gleda tekmu, tata reže baotiana fleksom u garaži :happy8:
danas osnovno zavario, mislio sam sve fino i precizno, na kraju sam se tolko nahebo da sam sretan da je uopće ikak gore.
budući da sam zavario da idu oba amortizera tek sam naknadno skužio da ne bu sad od tog išao rezervar gore :laughing3:, al ipak je nedjelja pa sam tak ostavio nek se hladi i on i ja do sutra..
zvonkec92:
o tome sam i ja razmišljo kad bi sebi radio, zgrijat rezervar brenerom i gurat taj čošak unutra da imaš mjesta za amortizer. daj mi br pošalji u box zgubil sam ga negdje
e da sad sam se sjetio instalaciju nebuš moro mjenjat, ako se ne varam taj zongju ima namotje sa 6 polova i đek ti je isti ko na devetki samo vidjet jel su žice u đeku na pravom mjestu i toje to, znam da je frend brikal namotaje od rokiaj 125 na devetku neznam više kak je to spojil.. uglavnom radilo je
trudna tableta:
hm, čak i da idem grijati rezervar brenerom kaj nemam mogućnost, vakum pumpica je opet preblizu amortizeru, tak da ću morat to sve odrezat i staviti jedan amortizer. Na kraju krajeva vidio sam neke rockye samo sa jednim amortizerom, a i ona rugoba zongshen 125 kaj sam prvo bio kupio zbog mašine je isto imao jedan amortizer, tak da ću ići na to. Izgleda da ovaj zhongyu ima više polova zato kaj mu regler(neki veliki) ima 5 žica za razliku od 50 koji ima 4,uglavnom sve je drukčije, struja na prekidačima i vuricama ne paše tak da će biti veselo. Najbolje bi bilo spojiti origigi 50 inastalaciju na izvode iz mašine al kak? ugl jebada
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju