Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

Italscooter baotian kit 47mm krajnja, blokada....

<< < (22/33) > >>

Adam:
 Ma dalo bi se to slozit ali treba ulagat pare a i treba to slozit kak se spada,ali mislim da je to normalno za kineza da se tak grije treba gledat da je propeler ispravan i to je to....

zvonkec92:
to bas i nije normalno al dobro.. ja sam za svog kineza kupio plug&play kiler za ulje...

trudna tableta:
stavio jučer mašinu 72 na stol, skinuo glavu, stavio ovu od 50tke,premazao sve spojeve ivasimom, naštelao ventile, provjerio 3 puta, 005 i 010, bregasta stoji kako treba, poravnate rupe i crtice, magnet točno na T. namazano bakelitna prirubnica, koljeno, o ringovi, stavljen novi fergazer, sve vraćeno na ramu, iskru ima jaku i pucketavu i Neće upalit.  stavio stari fergazer neće upalit. 

ne znam više...
 zna li netko nekog majstora dobrog za to, znači koji se baš kuži, na pdručju zg?  Vidio sam neki silvijo servis u strmcu kao radi sa baotianima, ima li tko iskustva sa njim? ....ili neki u zg sam da nije neki smoljo ikoji će mijenjati dio po dio jer to znam i ja...hvala

zvonkec92:
Hmmmm,  ovo nema više veze sa mozgom :(   prije sa vanzemaljskim silama  :icon_scratch:          Eto da kucnem u drvo ja sam u svom životu promjenio sigurno 12-13 devetki i nikad ni sa jednom nije bilo ni sličnih problema kakve ti imaš a i masa drugih kaj gledam da se žale svaki čas na neki k**ra*.. Moji svi pale ko mine idu dobro, ne ostavljaju me nigdje po cesti  :dontknow:  neznam kaj bi ti pametno reko kaj da pogledaš još i probaš zamjenit :(

robyakarider:
je sigurno u fazi?
mislim zaboravi oznake, ako si gledao naoko mrtvu tocku i bregastu ako je u fazi sa klipom, magnet isto tako?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju