I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
mozes tako na plastiku stavit a mozes si i sam napraviti nosac tablice u 15 minuta
Ja sam imao isti slučaj, napravio od aluminija L nosač zašarafio u onaj odrezani dio plastike ispod fara i to je to. Na tehničkom niko nista nije pitao.
Citat: nikola.dragicevic8 - 02 Studeni, 2014, 22:09:36Ja sam imao isti slučaj, napravio od aluminija L nosač zašarafio u onaj odrezani dio plastike ispod fara i to je to. Na tehničkom niko nista nije pitao.Imas slucajno kakvu sliku?
Citat: SkejterKlido - 02 Studeni, 2014, 23:01:44Citat: nikola.dragicevic8 - 02 Studeni, 2014, 22:09:36Ja sam imao isti slučaj, napravio od aluminija L nosač zašarafio u onaj odrezani dio plastike ispod fara i to je to. Na tehničkom niko nista nije pitao.Imas slucajno kakvu sliku? Prodao runnera pa nažalost nemam. Znači napraviš od aluminija "traku" saviješ je na pola pod kutem koji ti odgovora. Izbušiš rupice s obje stane. Jednu stranu u odrezanu plastiku ispod fara, na drugu zaviješ tablicu. Nadam se da sam pomogao
ja ti imam "glavni" dio nosaca,tj kad je meni bio na skuteru ja sam ga odsjeko,nekih 1cm od stop svjetla,ak oces poslat cu ti ga,dzabe..