Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Pad s motora  (Posjeta: 7538 )

0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: YaAeMrAoHxA
  • MojSetup: serijala sa malim trikovima
  • MojSpuh: serijala
Pad s motora
« : 06 Rujan, 2008, 08:38:34 »
Jedno pitanje:

Što se mora učiniti kod pada s motora? Naravno pozvati policiju

A što je najpametnije učiniti?  :icon_biggrin: :icon_thumright:

Na primjer, voziš u koloni na motoru i skrećeš na raskrižju i padneš jer je bilo ulja na cesti. Dal bi se isplatilo zvat policiju bez posljedica (kazne i sl.) i dal bi dobio od osiguranja nekakve pare.

Ak je neko imao iskustva s tim nek mi objasni postupak... TNX!
Base tuning minarellija... u slobodno vreme :zubo:

Offline MaLi_OdvALjivAc

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Grad koji je rekao "NE" spavanju
  • Moj Skuter: Gilera RuNNeR C36 50ccm
Odg: Pad s motora
« Odgovori #1 : 06 Rujan, 2008, 11:41:51 »
msm da policija nema veze sa flekama na putu i ostalo... kao da ides i naidjes na prasinu i proklizas, i koga mozes da tuzis?? nikog
DugA Je uLicA, NoSi kAciGu!! <MF (BS)>

2TOČKA 1ŽIVOT
 *´¨) ¸.·´¸.·*´¨) ¸.·*¨) (¸.·´ (¸.·

Offline SlowRider

• MS počasni član
  • Tržnica : (+33)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
« Odgovori #2 : 06 Rujan, 2008, 12:00:44 »
Ak naletis na saht koji je propao do Japana i sl. rupe onda mozes tuziti...

Offline Galjego

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: Zadar
  • Moj Skuter: F15
  • MojSetup: MHR replica
« Odgovori #3 : 06 Rujan, 2008, 12:28:59 »
Ak naletis na saht koji je propao do Japana i sl. rupe onda mozes tuziti...

Ali HAK...e sad oćeš li uspjeti dobiti tužbu sam Bog zna...
Prazno...:=)

Offline P.A.L.A.C

• forumski skuteraš
  • Mjesto: Vukovar
  • Moj Skuter: Nrg Power 50ccm
« Odgovori #4 : 06 Rujan, 2008, 12:43:08 »
ako padnes i na ulje pozovi policiju da napravi ocevid a zatim gas u osiguranje.
..::HiGh-MiDrAcE NrG PoWeR BlAcK EdItIoN::.. - in my memories :sad5:

:bootyshake:...but for next season high-end nrg is coming...:bootyshake:

Offline black-rox

• Tržnica : (+7)
  • maxi forumaš
  • Black-Team Live your own rules
    • www.black-scooters.com
  • Mjesto: Grobnik
  • Moj Skuter: Black-Team garage
  • Moja Kaciga: Shark,Oneal
  • MojSetup: E da je samo kit =)
  • MojSpuh: Yasuni
« Odgovori #5 : 06 Rujan, 2008, 13:18:19 »
Znači ako padneš sam svojom krivicom ni slučajno zvat policiju makneš motor sa ceste i ako imaš neke ozljede i moraš na hitnu na hitnoj rečeš da si pao npr po stepenicama,s bicikla,opet ako kažeš s bicikla pitat će te di si pao ako kažeš na cesti opet ti zovu policiju,zato moraš reć u šumi ili tako neš,a ako nisi kriv ili je bilo ulja,pijeska i takvih stvari onda zoveš lijepo policiju da napravi očevid :icon_thumright:

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #6 : 06 Rujan, 2008, 13:33:09 »
Znači ako padneš sam svojom krivicom ni slučajno zvat policiju makneš motor sa ceste i ako imaš neke ozljede i moraš na hitnu na hitnoj rečeš da si pao npr po stepenicama,s bicikla,opet ako kažeš s bicikla pitat će te di si pao ako kažeš na cesti opet ti zovu policiju,zato moraš reć u šumi ili tako neš,a ako nisi kriv ili je bilo ulja,pijeska i takvih stvari onda zoveš lijepo policiju da napravi očevid :icon_thumright:

Znači ak su mi sj*** plastike sa lijeve strane onda mogu tražit di ima ulja na raskrižju na skretanju u lijevo i osiguranje mi popravi plastike? I neću imat troškove policije?

Ak mi neko to potvrdi ja odma idem tražit fleke od ulja i slično  :toothy9:

Offline Rossi

• maxi forumaš
  • Mjesto: Tuzla
  • Moj Skuter: Gilera Runner ST 200
« Odgovori #7 : 06 Rujan, 2008, 16:16:18 »
ja mislim da si ti vec naso fleku od ulja  :toothy3: pa se sad raspitujes bil mogo sta izvuc od osiguranja jer si pogrebo plastike :D
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline MaLi_OdvALjivAc

• maxi forumaš
  • Mjesto: Grad koji je rekao "NE" spavanju
  • Moj Skuter: Gilera RuNNeR C36 50ccm
« Odgovori #8 : 06 Rujan, 2008, 19:40:46 »
bokte, prospi ulje gde ti padne na pamet na nekoj budjavoj cesti gde nema puno prometa da se neko dr ne sjebe i to ti je to
DugA Je uLicA, NoSi kAciGu!! <MF (BS)>

2TOČKA 1ŽIVOT
 *´¨) ¸.·´¸.·*´¨) ¸.·*¨) (¸.·´ (¸.·

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • maxi forumaš
« Odgovori #9 : 09 Rujan, 2008, 01:06:38 »
ja mislim da si ti vec naso fleku od ulja  :toothy3: pa se sad raspitujes bil mogo sta izvuc od osiguranja jer si pogrebo plastike :D

:toothy9: :toothy9: Dobra!!  :icon_thumright: :toothy9:

Puno put sam strugal po podu al ovaj put samo pitam  :notworthy:

Offline Kenny

• forumski biciklist
  • < < < - > > >
  • Moj Skuter: NRG
« Odgovori #10 : 09 Rujan, 2008, 14:55:43 »
A ako padnes i dode murija,napravi zapisnik i to,kolika je kazna ?? Koliko ja znam za "padanje" ide kazna za "remecenje javnog reda i mira".
Ja sam se prije mjesec dana razbio sa skuterom,neki lik je naišo i on je zvao hitnu i reko da sam pao s motora pa je,naravno,dosla i murija...

Malo vecom brzinom sam preso preko grbe i skrsio se.
InaÄŤe oko ceste di se to desilo raste hrpa borova pa se njihovo korjenje podvlaci pod cestu i podize asfalt.
Jeli se mogu na sudu izvuc na tu foru da kazem da nije moja krivica nego da je cesta sjebana :icon_biggrin:

Offline marko.p

• maxi forumaš
  • Mjesto: Karlovac,Zagreb
  • Moj Skuter: GP1, Sr50 Replica Alex de Angelis,Golf Plus sportline tdi, Polo 9N3 tdi
  • Moja Kaciga: HJC, IXS
« Odgovori #11 : 09 Rujan, 2008, 15:06:11 »
kolega,tj,kolege(bilo ih 3) vozili se i naletili na ulje koje je ostalo nakon crasha i pali svi tri,razbili se i oni i motori i platile su im hrvetske ceste štetu i još su na kraju tužili ceste jer su se razbili i tu dobili velike novce

Offline White

• Tržnica : (+7)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Zg
  • Moj Skuter: kx 125
  • Moja Kaciga: Suomy exploler
« Odgovori #12 : 09 Rujan, 2008, 20:08:37 »
kolega,tj,kolege(bilo ih 3) vozili se i naletili na ulje koje je ostalo nakon crasha i pali svi tri,razbili se i oni i motori i platile su im hrvetske ceste štetu i još su na kraju tužili ceste jer su se razbili i tu dobili velike novce

hah.. :notworthy: nema sta :notworthy:  ali neprođu svi tako dobro kao oni...inace postupio bi kao oni ;D

Offline ..::IVKULJA::..

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • zdravka
  • Mjesto: žu-os
  • Moj Skuter: fixer
  • Moja Kaciga: morski pas
« Odgovori #13 : 11 Rujan, 2008, 02:47:36 »
frend je naletio sa kawom 636 na sljunak u zavoju i zviznio...tuzio HAC i dobio velike pare...al nemoj da ti padne na pamet ic prosipat ulje negdje,jer moras bit doktor da napravio jebeeenu simulaciju ak mislis izvuc pare...jer murija lako zakljuci da je fejk i onda ti gaaadno najebes
jel mogu s tom iskaznicom u grad da fatam žene i to, ulazim u poznate klubove i ponosno pijuckam kolu dok vani stoji bt49qt9

Offline Galjego

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: Zadar
  • Moj Skuter: F15
  • MojSetup: MHR replica
« Odgovori #14 : 11 Rujan, 2008, 10:00:26 »
frend je naletio sa kawom 636 na sljunak u zavoju i zviznio...tuzio HAC i dobio velike pare...al nemoj da ti padne na pamet ic prosipat ulje negdje,jer moras bit doktor da napravio jebeeenu simulaciju ak mislis izvuc pare...jer murija lako zakljuci da je fejk i onda ti gaaadno najebes

:laughing1: :laughing1: :toothy9: :toothy10: :toothy10:
Prazno...:=)

Offline smigl

• forumski pješak
  • *
« Odgovori #15 : 11 Rujan, 2008, 14:47:46 »

da vidim tu muriju koja zakljuci da je to bio fejk isusa ti boga smanji gledanje televizora... jednostavno njih boli k**ra*, doci ce nadrkani jer si ih nazvao i napraviti zapisnik (OBAVEZNO ZVATI MURIJU jer bez zapisnika se nemoj ni truditi ici u osiguranje) ne zvati ako imas alkohola u krvi ali kontam da bi to samo kreten napravio. onda u osiguranje na procjenu stete a samo osiguranje nece pokriti stetu ako nemas kasko zato ide tuzba hak.u i onda izvlacis pare.. ako dobijes nagodbu prihvati odmah bez razmisljanja ili u najgorem slucaju ce hak slati motor na ovlasteni servis da ga tamo mulci sredjuju koji nista dobro nece napraviti a tvoje osiguranje ce to naplatiti od HAK.a.. to vrijedi samo u slucaju ako dobijes parnicu. ako ti policija pocne pisati kaznu za remecenje javnog reda i mira nista ne potpises i tuzis odmah i njih jer nije i ne moze biti tvoja krivica sto hrvatske ceste ne rade svoj posao.

Offline neer

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Spol: Ženski
    • jizzhut
  • Mjesto: šmićanci
  • Moj Skuter: Tvojskuter
« Odgovori #16 : 11 Rujan, 2008, 14:59:18 »
danas i sama cesta ubija covjeka haha