Kupio sam od Iskona data simicu 60GB za 49kn mjese%u010Dno. Nije ugovor ni pretplata. Stvar radi odli%u010Dno jer je mre%u017Ea od HTa.
Ako neko zna za jeftiniju opciju a da nije kradem wifi od susjeda neka ka%u017Ee
Gdje si to nasao covjece, dobra ponuda! Sad cu provjerit.
Imam pitanje glede SD kartice. Dakle muci me sve ono sto ne muci kompletan narod, ono sto svima radi, meni naravno ne radi.
SDcard Kingmax Class10. Dugo radi bez ijedne greske, i prebacio sam je u Xiaomi. Radilo je sve lijepo dok je nisam izvadio i ponovno ubacio, tu vise nije ucitala albume iako su ostali neki i dalje kao image. Kartica trci po windowsima koliko je zdrava, jedva je izvadim van...
Pokusao opet, nista.
Pokusao pristuputi kartici preko onog File Managera i sve se lijepo vidi, sve radi tada, ali nece sinkronizirat galeriju.
Pokusao formatirat karticu, i stavit jednu mapu i ajde, radi. Stavim jos 2 obicne mape sa slikama, i ne radi.
Inace nemam apsolutno nikakvih problema i sad me tu zajebava.
Pokusati cu skinuti neku novu galeriju...
Vec sam si priznao da sam i formaticki nepismen, ali da ne znam gurnut ponovno SD karticu u mob,.aaaaaaeeee
Edot, skinuo drugu galeriju i odmah sve radi, puno su brze, tj. ucitaju momentalnu kompletnu karticu. E sad me.zanima zasto je to tako da steka galerija.