E sad ces ti dobit odgovor.
Zato sto sam ga dobio dosta ispod cijene i nisam mogao propustiti tu priliku, taman se poklopilo da mi treba nesto za duge ture (jer sam se zbog toga i poceo interesirati). 58tkm sam odvozio bez greske, jos imam ljetne gume za 1 sezonu, akumulator, brisace... dakle ne smaraju me niti sitnice od potrosnpg i redovnog materijala za krpanje.
Ulozio u oem 4 diska i plocice (za 5x manje love), zimske gume, i cetkice alternatora (oem su oko 80€, zamjenske oko 40€, a ja ugradio provjerenu kvalitetu koja se izradjuje kod nas za 30kn).
Znaci naveo sam apsolutno sva ulaganja, i jos cu ti navesti kako izgleda redovni servis na 10k (ulje i 3 filtera (ulje, zrak, kabina), tekucina za brisace.
I preostaju kerefeke, a to su ledice za zmigavce i prednje maglenke, kapice ventila i 1 ukradeni cep koji sam na srecu imao u steku.
Eto, mogu reci kad ga uskoro rijesim, da sam presao najjeftinijih 60k ikada. A volio bih da dobijem saznanja o boljem postupanju iduci put, makar idem ka tome da mi je vozilo sve manje potrebno, i ne idem vise na daleke ture gdje ti treba vozilo koje ne lomi, i koje bruji na razne nacine.
Izlazio sam vecinom s golfom dvojkom jer je odlican za prijevoz osoba koje okrene, a ima i stoke, iz razloga kad natrpas auto, isprljaju ti pragove, otresu sve i svasta po sredisnjem grebenu, da izbjegnem bljuvanja... Tako da sam valjda jedan od rijetkih koji je to radio, a poceo sam ga voziti kad ih nisu masovno poceli kupovati.