jedino mi je fascinantno kako gejfonovi generacije 4 još uvijek drže cijenu od 500-600kn a vrijeme ih je pregazilo davnih dana dok ja za svoj G2 nemogu dobit toliko jer se uvijek netko nađe tko će rušit cijenu
kad mi netko kaže da mu leti iphjne 4, samo se nasmijem kad koliko sam čuo više ni facebook nema podršku sa njegovom verzijom iOS-a
Xiaomi je vrijedan spomena, dijelova ima za svaki model i nisu pretjerano skupi (mislim na dijelove)
Meizu je kao i Xiaomi, da ne prepisujem pročitajte gore navedeno
Umi je dobar, izbaci malo malo nekog flagship killer-a ali za dijelove je katastrofa (barem što se tiče jačih modela, oni jeftiniji imaju dijelove kao na pijaci), donedavno mi pajdi vrisnila baterija za model koji je također bio "killer" ali dijelova nema nigdje (ili je rasprodano ili se više ne proizvodi)
Elephone mi se sve više i više sviđa kako dizajnom tako i sa karakteristikama aparata jer za iste spece kao i neki brand imaš aparat za najmanje 3x jeftinije
Oukiel je sličan Umi-ju i tu mi gubi na šansi da ga posjedujem
LeTv ili danas LeEco se uzdigao sa svojih par modela koji su stvarni i više nego povoljni sa svojim specama, dijelova za sada sva sreća ima
Doogee je poznat na našem tržištu, dijelova ima, povoljnih, no ništa posebno, sve spece vrte na isto sa drugim oblikom i imenom modela ali uvijek idu na bolje osim sa baterijom
BlackView je također jedna marka od kod nas u probijanju ali na kineskom ih ima i to sa odličnim modelima koji su se pokazali i više nego odličnima ali nažalost imaju boljku kao i Umi i Oukiel (dijelovi)
ima tu još xyz marki koje se mogu navest ali ove su nekako najpoznatije