Napisao sam da sam odustao od kupovine jer mi 3000+kn previse za mob.
E to se danas promijenilo.
Povijest se izgleda ponavlja. Prosli mob (htc one x) sam kupio za 2000kn kad je naa njuskalu kostao 3200+kn. Izasao je oglas, ja naletio par minuta poslije na oglas i kupio mob pola sata kasnije.
Danas se desilo isto - pogledam jel ima sto na njuskalu, vidim HTC one m8 za 2000kn, jucer kupljen u tcomu (odkljucan na sve mreze).
Nazvao, otisao, pogledao, kupio. Ista sema - oglas sam vvidio par minuta nakon objave, nazvao i odma otiso po njega.
Poslije isao u vip po nano sim karticu (tomato) jer sada imam mikrosim i dobio novu. Jos nije aktivirana, ali danas ili sutra ce bit. Vec je u mobitelu i samo je trebalo upisat pin od kartice i sad osim sto ne mogu zvat jer je kartica jos neaktivna, sve radi.
Na licu mjesta je covjek stavio svoju tele2 kartiu i mob je uredno radio pa sam mu vjerovao da nije zakljucan jer je racun i garancija iz tcoma. Valjda bu onda radilo kad kartica postane aktivna.
Eto, uletilo jebeno
P.S.
mob je jucer kupljen u tomu, nov, neraspakiran, sretan ko malo dijete jer je doso za nikakve pare (uvjetno receno)
P.S. 2
Ako kojim slucajem bude lockan, rijesim to jednostavno. Javim kad kartica proradi jel ima problema.