Sve stoji kaj veliš samo moje je mišljenje da su današnji top modeli hardverski i kaj se tiče ekrana više nego dovoljno (pre)jaki i da ne treba jače,bolje nek porade na izdržljivosti baterije,optimizaciji softvera i sl. nego kaj pumpaju pixele,ghz-e i rame.
Slazem se. Dodao bi da realnih razloga aza povecanje performansi nema vec barem godinu dvije.
Bas me zanima koliko bi baterija na htc one m8 trajala da je ekran duplo manje rezolucije? P omeni, baarem 20-30% u praksi. A i sad traje sasvim dovoljno dugo. DAvno su prosla vremena kad sam mob punio jednom tjedno
Vrhunac gluposti m i je LTE (koji ne radi na tomatu ako sam dobro shvatio). Kaj ce ti ta brzina kad ispucas limit u megabajtima u trenu na tim brzinama? Gdje je flat rate? Ili barem 50-100 giga mjesecno za nekih 100kn? Za facebook, surfanje i sl je i niza brzina sasvim ok, dapace, brza je od mog ADSL kojeg imam doma 3X (ako ne i vise)
Dajte mi flat rate na mobu, pa cu odjavit ADSL i uzivat u minimalno 3X vecoj brzini (barem su moja mjerenja takva - doma imam download na mobu oko 1300kb/s za razliku od ADSL-a koji mi radi na cca 400-420 kb/s jer brze ne ide (daleko sam od centrale).
A LTE bi bio ko svemirski brod u odnosu na postojecu brzinu
Pumpanje performansi je ko i tuniranje skutera, auta, motora - lijepo je imat snage, al to treba i napojit