Ostalo > ATV & Quad
Shineray 250 STXE + Bashan BS200S-7
zvonkec92:
Naknadno ugrađen hladnjak ulja, indikator temperature ulja, kuka, napred i nazad led rasvjeta, ventilator hlađenja koji odvodi temperaturu iz kilera a ujedno puse po cilindru i glavi + usmjerivac zraka sklepan u 5min od pvc cijevi..
zvonkec92:
zvonkec92:
Kaj se prikolice tice, kupljena na otpadu po kili, ugradili ja i stari drugo jace rudo, novu šapu, pofarbao ju cijelu, napravio novi pod od osb ploca i na njih lim koji je i bio u prikolici, takoder na otpadu nasao neku limenu kutiju od nemam pojma kojeg alata marke Iskra pa smo i to sklepali ja i stari gore da mogu razan alat furat sa sobom a da ne zauzima tovarni prostor
zvonkec92:
Ubrzo sam shvatio da je prenos u serijali dosta dug i tesko je vozit punu prikolicu tereta a jos teze krenut s mjesta pa je shodno tome i prenos skracen. Zadnji lancanik nisam uspio nac veci ali zato prednji jesam extremno mali. Serijski je bio 15 zubi sada je 10 i top speed se sa maximalnih 70-80 smanjio na cca 30-35, uglavnom ide kao i IMT 533 u krajnju. Top speed za ovakvo radno vozilo nikako nije pozeljan vec snaga i sporost a upravo to sam dobio ovim apgrejdom. Sada je nikad lakse krenuti s mjesta sa teretom a u prvoj se laganini moze voziti brzinom hoda covjeka
balki:
Radni stroj :notworthy:
Mozda ce ti sad pojacano trosit lanac i prednji zupcanik kad je tak mali. Ako nadjes jednog dana straznji veci odradi zamjenu a do tada cesce podmazivanje.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju