Ostalo > ATV & Quad
Shineray 250 STXE + Bashan BS200S-7
Poggiali:
Svidja mi se setup, fino si ufazio... kolko para te to sve ispalo? :headbang: :headbang:
zvonkec92:
Zaboravio napisat setup masine :icon_biggrin:
Serijala je 200cc al posto je bio zariban cilindar je zbusen za 2mm pa sad ima 210cc, nova glava, novi karb... Nisam zbrajao al definitivno me ispao ispod svake cijene, sami kvad je bio 750kn, novi klip na ebayu u ono vrijeme 70kn, brusenje cilindra 80kn, nova glava kod nas 500kn, karb sa alija 120kn, hladnjak ulja 400kn na Aliju, ventilator 120kn, indikator temp s alija 60kn, kugle i krajnici 250kn, prikolica 150kn i na sve to jos pokoja sitnica za cca 40-50-60kn tipa novi zmigavci, zeljezo s otpada za dorade, plastike i sarafi za prednje vilice. Ajmo rec ispao me sa svime cca 3000kn, sam sam sve slagao rjesavao doradiovao i znam kaj imam.
Poggiali:
Opce nije lose, da te i 5 ispao... ja gledam nekaj da vucem drva iz sume, jer stari to sa octaviom resava :/ Imam nekih 5km do sume... traktori i namjenski kvadovi su dost skupi...
Jel postoji neka dimenzija prikolice ispod koje se ne placa rega za nju? ili je to bilo nes vezano za skuter prikolice.. ne sjecam se vise...
zvonkec92:
To je bilo za prikolice za skuter, za kvad ti neznam ja nis nemam regano jer nemam potrebu za tim al bi volio opet neki cestovni imati, mozda jednog dana :D
KEEWAY:
Svaka cast :notworthy:
Ja imam quad access apollo 50ccm, snaga i brzina apsolutno nikakva ali zato je šasija ista kao i na access-u 300-400ccm, kupio bashana za 50€ koji je cijeli van centra ali je masina odlicna, stavio masinu na svoj, preradio struju, dio je od 2t a dio od 4t :toothy12:i naravno regan uredno :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju