Ostalo > ATV & Quad
Shineray 250 STXE + Bashan BS200S-7
zvonkec92:
Zamjenio ulje, natocio motul 5100 sa motor-xa
https://www.motor-x.com/engine-oil-motul-5100-technosynthese-semi-synthetic-4t-10w40-4l,p.html
zvonkec92:
Uhh, 9 mjeseci kvad nije ni pipnut. Danas ga izvuko iz štaglja jedva sam ga prepozno kolko je prasine bilo na njemu ali doktorske kineske ruke su ga slagale pa kvad nakon tolko vremena upali iz prve ( nevjerovatno i ja sam se iznenadio, mislio sam bit ce verglanja 3 dana ). I tako odlucio se malo provozat okolnim šumama i skupit smeca i zeljeza kojim je priroda zagađena. Ima tu cca 70-80 kila x 1.8kn = bit ce za gorivo.
v3kac:
Zvonec ti si jedan jako pozitivan čovjek, kad bi svijet imao više ovakvih bio bi puno ljepše mjesto za život. Svako dobro.
zvonkec92:
Pamet dolazi s godinama ( nekima ni tada ), da mi je neko prije 5-6 godina reko odi skupljaj smece ocisti prirodu gledo bi ga telecim pogledom, ovo danas sam s gustom odradio, spojio ugodno s korisnim. Na drugom kraju sela mi šogor javio da po njegovim sumama ima na 5 mjesta hrpe smeca pa smo dogovorili zajednicku akciju sljedeci put kad cu opet biti free... Bit ce apdejta svakako, ovu temu kao i samo vozilo sam dosta zapostavio ali sad je vrijeme da se to promjeni
Zaboravio na vlastitu temu da sam moro sve ispocetka citat, povrsna je s obzirom kakvu sam imao na croline forumu dok je jos bio ziv a posto nije zavirit cu u svoj tajanstveni štek slika i uploadati one najbitnije
Ovakav je kupljen
I polako se poceo slagati, promjenjeni su lezajevi i semerinzi zadnje osovine, kugle, krajnici, rijesen luft zadnje vilice, prepiksane vilice s novim šarafima...
zvonkec92:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju