Ostalo > ATV & Quad

Shineray 250 STXE + Bashan BS200S-7

(1/20) > >>

zvonkec92:
Kupljen prije mj dana u Puli, regan god dana, more je napravilo svoje što se vidi i po slikama. Mašina je tip top, pali na zub u koje god doba dana očeš, prešo 3700km. Nije kupljen za divljanje i uništavanje, plan mi je uredit ga i vozikat samo po ljepom i suhom vremenu, nasadit nekakvu kuku otraga da mogu prikolicu vuč vamo tamo i toje to :D

ležajevi na osovini u banani

i osovina je malo dobila, jedan lager bio zašteko i pojeo osovinu, to bum navario i dao potokarit

i na kraju sve to izgleda ko hrpa smeča

sve je spremno za pjeskarenje, posle tog na plastificiranje, pošto u ovoj našoj banana državi nema ništa za shineray marku, naručio sa ebaya sve 4 nove kugle, novi kil switch, i tak neke pi*darije koje nevaljaju ili su potrunule od sunca soli i svega toga..

anabellas:
dodem ja sad s prikolicom pa idemo na cios  :icon_thumright:

Tomi_ZG:
Sad tek vidim koji je to grob,na prikolici nije tak izgledao.
Al koliko treba para utuć mogao si uzet i boljeg,samo jebeš quad ak buš to licko i samo vožnja po suhom,to mora u blato.

zvonkec92:

--- Citat: Tomi_ZG - 24 Listopad, 2014, 17:43:50 ---Sad tek vidim koji je to grob,na prikolici nije tak izgledao.
Al koliko treba para utuć mogao si uzet i boljeg,samo jebeš quad ak buš to licko i samo vožnja po suhom,to mora u blato.

--- Kraj citata ---
i da uložim 2000kn opet sam jeftinije prošo nego da sam uzo neku grobinu nereganu sa njuškala, znaš i sam kolko je na njuški najjeftiniji takav model, a kolko sam ja za svog dao i još je regan, rega ti je oko soma i pol kuna.. isplati se itekako,                       i NEČE u blato :P

Josip-98:
Evo prava zanimacija za priko zime, u koju ga mislis boju piturat

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju