Ostalo > ATV & Quad
Shineray 250 STXE + Bashan BS200S-7
ivano_007:
Koliko je uopće novi? Biće 20k? Ovaj model ka tvoj
zvonkec92:
nema više bashana u HR novih za uzet, kao ni zongshena i qingqi, sve ošlo iz hr skužili da su tu ljudi gamad ( posebno ovi koji određuju raznorazne zakone ) Sad imaš neke nove EGL il tak neki k**ra*, Shineray je ostao a i to je pitanje dokle će i on. Nezz kolko je bio novi al sad ovo kaj gledam po njuškalu skupo u 3pm, ni jedan od njih ne vrijedi 20-24 tkn.. a ona g#vn# tipa Kazuma 150 ( koja se nekad davno u spartaku prodavala za 6000kn ) sad koštaju 15 000kn. To će kupit jedino tatin sin ili budala koja nezna kolko je to prije koštalo. Ja svakomalo to pratim i čekam da naleti neki zaribani za soma kuna pa da ga složim, isplativije je.
zvonkec92:
Nakon skoro dve godine izvuko kvad iz šteka i primio se posla da ga upalim, nedavno sam skido glavu i šlajfao ventile ( kasnije cu editirat pa stavit slike nemam ih sad tu ) Naso na otpadu neki serijski spuh kao savrsenu zamjenu za ovaj Bashanov koji je preotvoren i prdi previse. Slike u nastavku
zvonkec92:
Eto mene opet nakon dve godine, od zadnjeg javljanja kvad stoji i nije paljen, rezervar je bio pun do cepa sad nakon dve god fali par centimetara od cepa bit ce da je ishlapio... Spojio aku od auta, alnasovo ga 20-ak sekundi i makina kresnula, kasnije je palio na prvi zub... Pred dve god stavio novi karb, nove ventile na glavi, ušlajfo ih i sada masina radi ko švajcarski sat.
Takoder predihto zadnju ljevu gumu koju sam prije nekoliko godina osmaknuo na panj u šumi i izula se sa felge ( jer se gume na kvadu pumpaju na 0.5 bara pa ju je lako izut ), dovezo se doma na praznoj a tokom voznje se na rub gume ( onaj koji dihta na felgi ) zaljepilo blata lisca i svega i ja to samo tak napumo ponovo kao drzat ce al k**ra* pustalo je uz rub. Za tu prigodu kupio na švapskom ebayu montirku za gume koja radi na žgance. Odlica stvar za ovakve stvari i nebitne felge koje se smiju zgulit
Na prikolici od kvada gume iz 2001. sa zracnicama, jedna je pustala druga je bila dobra. Zakrpo zracnice i zamjenio obje vanjske gume sa drugim polovnim gumama u malo boljem stanju
zvonkec92:
Sljedece u planu je skemijat negdje iza na rukohvat neki nosac da mogu furat aku od auta sa sobom jer ovaj standardni 7Ah nema dosta snage za svako malo pali gasi, svjetla i jos ventilator
Sljedeci plan posle ovog gore plana je upasat veci hladnjak ulja jer ovaj mali prakticki nis ne hladi, imam u šteku jedan veliki od Aprilie SR 50 pa bi njega slozio jer je ljeti temperatura ulja znala ic i do 140°
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju