Općenito > Generalno o skuterima

Koliko realno vrijedi VXR, stanje sljedeće...

<< < (3/4) > >>

Tomi_ZG:
Dobro istina je da je fraza iz oglasa "nema ulaganja" samo fraza,uvijek ima ulaganja samo si to većina neće priznat,vidio sam i ja sve i svašta.

A najveći zajeb je kupit skuter od tetrapak tjunera,jer je uvijek "sve odlično"  :laughing7:

steeef:
o cem ti pricas?
videl sam grobina sa duplo manje km koi su u gorem stanju i prodaju su za vece pare.
kaj ak ima tolko km znaci odma da je groblje?da nije servisiran nikad ni ulagano nist?
videl si tam selske skutere,jesi videl bas ovaj o kojem on prica?nisi,kak nisam ni ja ni niko drugi!
i te forumske prcijene su k**ra* jer svaki bedak more napisat glupost kakva mu padne napamet,a skuter nit je videl a kamoli vozil i isprobal da bi videl kolko ulaganja ima i dal ima.
najbolje da ga da za 2800..
u najmanju ruku,vrijedi kolko i taj robijev kaj tolko spominjete!

JogFromYamaha:
sve 5 nemas ulaganja, redovito servisiran i zamjenjeno sve kaj se treba mjenjati i onda na 50000km razjebane vile i amortizere pa se ljuljas naprijed nazad
a diskovi su isto prozivjeli sve i svasta, jos ako je dobil nosac masine onda se i vozis ko tarzan

o 50kama ni necu pricati jer ih djeca imaju djeca ih slazeju i tocno tak i idu i prodaje se isto tak smece
a price da se kupi vxr i nabaci nove karike su price

realno gledano kolko para tolko muzike
ja sam frendu nasao xevo 400 na prljece 3 godine star s 12000km za 19500kn
masina ima servisnu knjizicu, nema jedne tockice na njemu ni hrdavog srafa, sraf na variomatu je imal cak jos s zutim flomicem oznaceno kak je original montiran
isto srafi na deklu nisu bili dirani ni nista a ulje cisto i filter nov

to je skuter koji se isplatilo uzeti, nisu male pare al je dobro stanje i covjek ga je mazil i pazil

a budale koje kupuju vxrove za 16000kn  5 godina stare razjahane po svakoj selskoj festi i koristeni za motokros o tome da ni ne pricamo
treba biti objektivan i razumjeti da uvjek treba placati prema stanju vozila i biti sam sebi iskren da uvjek ima ulaganja

steeef:
bolje dat i soma eura za nekaj kaj znas u kakvom je stanju i ulozit 3 da bi imal tip top skuter,nego dat odma 10 pa da ima ista ulaganja nakon jedne sezone...

a to kaj si ti navel za variomat,dogodit se more i nekom sa 20 tkm ko nije mjenjal rolice,membrane su pucale i na novijim godistima,diskove skuri u 20 hiljada isto ak se plocice ne mjenjaju pravovremenom,remen isto ak nije mjenjal 20 hiljada itd..
selen na nosacu i iglicase sam mjenjal isto i na 20 tkm ,jer je skuter vozen po svim vremenskim uvjetima..

tak da,realno sve kaj si navel ko potencijalno ulaganje,mores imat i na skuteru sa duplo manje km kojeg bus platil skoro duplo vise,vodjeno tvojom logikom da nist nije ulagano.

nerealna je svaka procjena jer skuter nije vidjen ni proban i toe to.

JogFromYamaha:
zato se i motor ide gledat provozat pregledat i onda se ustanovi kaj imas i dogovoris se s cijenom vec kakav je slucaj

al da groblja ima stoji, al zato treba naci zdravka i onda imas zabave

dal ce se te kante prodat po visokim cijenama da, naravno uvjek naleti neko nadobudan koji misli da je kupio pravu stvar al to nije moj problem jer ja gledam kako za sebe naci motor s malo ulaganja ili motor po nizoj cijeni al da ja odradim sve sto treba

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju