Općenito > Generalno o skuterima

Koliko realno vrijedi VXR, stanje sljedeće...

(1/4) > >>

bozoou:
Pozdrav,

ako mi možete pomoći u gruboj procjeni skutera, bio bih zahvalan!

Znaci, VXR 200, 2005 g. 55 000km, drugi vlasnik, nije garažiran...ali većinom pod ceradom, pogotovo zime.
Ima dva lagana pada..u oba slučaja se radilo o lakšem grebanju plastika ..koje su još pod originalnim bojama.

Uglavnom, sve je meni jasno da se to nemre sam tak bez odlaska na uviđaj...al mene zanima jako gruba procjena i iskustva nekoga tko je prodavao VXR-a.
Koliko mu je trebalo vremena da proda i za koliko para je prodao...a ukratko ovako da napiše i stanje skutera kojeg je prodavao.

Hvala!

nikola.dragicevic8:
Meni je kum prodao 2005 godište sa 28000  km, lagano zagreban za 8000 kn. to je malo ispod realne cijene. S obzirom na tvoju kilometražu i ogrebotine mislim da je 1000 E gornja granica koju mozes trazit  :dontknow:

skuteri_zg:
sad po zimi zaboravi 1000e..

ima ih u super stanju koji bi isli za 6500kn,,, cak i od roberta clana ovog foruma sam vidio da se vrti po 6500 vec dugo pa se ne moze prodat...

renato_180:
ako je registriran drži cijenu do 1000 eura

Tomi_ZG:
Daj kakvih soma eura,treba uložit u njega sigurno nemale pare,ak dobije 600-700 eura(puno sam i rekao) nek se veseli.

Kak je i rečeno gore član Robi nemre svog urednog vxr-a sa duplo manje kilometara prodat za 6500kn.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju