Općenito > Generalno o skuterima
Koliko realno vrijedi VXR, stanje sljedeće...
JogFromYamaha:
kakve su to gluposti kolko vrijedi vxr
ako je redovno servisiran i nema ulaganja plafon 6500-7000kn vrijedi
ako treba radit servis (a treba u vecini slucajeva) vise od 4 mu nebi dao jer ide komotno 3000kn u motor od djelova samo da ga dobi u stanje da mozes svaki dan pouzdano i sigurno vozit taj skuter
vxrovi su postali totalno precjenjeni i ljudi prodaju takvo groblje za 9-10000kn da mi se krv u zilama ledi
steeef:
ak ljudi kupuju kojekakve pohabane pedesetke po 5 soma kn,onda ovaj vxr vrijedi sigurno vise,bar 6.
jog koi 3000 kn?si pijan?
karike su 170 kn,dihtunzi 140,fazni lanac i lanac pumpe 350 i masina ko nova..
Tomi_ZG:
Štef a rolice,klizači,remen,federi,sva ulja,disk pločice,gume,seleni... lako moguće da treba sve mijenjat na tom vxr-u,onda još ruke ak ne zna i eto cifre debelo prek tri soma.
steeef:
--- Citat: Tomi_ZG - 13 Listopad, 2014, 10:49:40 ---Štef a rolice,klizači,remen,federi,sva ulja,disk pločice,gume,seleni... lako moguće da treba sve mijenjat na tom vxr-u,onda još ruke ak ne zna i eto cifre debelo prek tri soma.
--- Kraj citata ---
krajnost te more zadesit i na nekom sa duplo manje km za kojeg budes dal duplo vise para neg za ovog...plus vasa 3 soma za sve kaj si nabrojil ;)
JogFromYamaha:
--- Citat: ---ak ljudi kupuju kojekakve pohabane pedesetke po 5 soma kn,onda ovaj vxr vrijedi sigurno vise,bar 6.
jog koi 3000 kn?si pijan?
karike su 170 kn,dihtunzi 140,fazni lanac i lanac pumpe 350 i masina ko nova..
--- Kraj citata ---
o cem ti pricas?
a gume, kocnice, diskovi, prirubnica, membrana koja cesto krepa, stucna do filtera zraka, filter zraka, remen utezi, klizaci, federi, i variomat s bolcnom ako je pohabani jer neko nije mjenjao redovito remen
kaj je s time?
ja sam vidio vise groblja u zadnja 2 mjeseca kak frendu trazim 200-250 cc skutera nego ikaj drugog
to su vecinom grobine koje se prodaju jer se vlasniku nikad nije dalo servisirat ga pa ga je razj#bo i sad bu nekom klincu uvalio pricu uuuu jebate to je zmajčina gle ga kak pali i vlece.
ma ziher se isplati dati soma eura i onda jos 3 uloziti u njega il odma kupis za 10 nekaj s puno manje kilometara i novijim godistem
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju