Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 6 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: JosipMarijanovic - 20 Listopad, 2015, 22:38:00Citat: perki_ - 20 Listopad, 2015, 22:29:57Citat: JosipMarijanovic - 20 Listopad, 2015, 22:10:32Citat: B.E.R.O. - 20 Listopad, 2015, 21:52:38Kaze zena bolje ti u garazu slazi skuter nego da mi kurve vijas po gradu!Priznaj!? Vise sam puta vidio predatora u gradu nego te vanzemaljske dragstere. Covjek ih skriva ko zmija noge tako da to sa zemskama je tesko izvedivo.Hahahah.....Bero ima i u tome nešto ... a što se tiče vožnje nemaš se kad vozikati uz posao i sto druhih obaveza nikako vremena uhvatiti . Sa crvenim sam u 2 godine napravio 1100 km ...strašnoDva puta viđen. Jednom na cesti, drugi put parkiran. Hahaha morat ces na jednu kasnonocnu voznju do Gline i nazad. Da vidimo kako ide predator.I to je nešto ... vidiš da se vozim :-) :-) .... ma glupo je sjest na motor i otići sam na vožnju , barem meni da je ekipa onda da cuga zajebancija itd. Ali kako kažem stiska sa vremenom
Citat: perki_ - 20 Listopad, 2015, 22:29:57Citat: JosipMarijanovic - 20 Listopad, 2015, 22:10:32Citat: B.E.R.O. - 20 Listopad, 2015, 21:52:38Kaze zena bolje ti u garazu slazi skuter nego da mi kurve vijas po gradu!Priznaj!? Vise sam puta vidio predatora u gradu nego te vanzemaljske dragstere. Covjek ih skriva ko zmija noge tako da to sa zemskama je tesko izvedivo.Hahahah.....Bero ima i u tome nešto ... a što se tiče vožnje nemaš se kad vozikati uz posao i sto druhih obaveza nikako vremena uhvatiti . Sa crvenim sam u 2 godine napravio 1100 km ...strašnoDva puta viđen. Jednom na cesti, drugi put parkiran. Hahaha morat ces na jednu kasnonocnu voznju do Gline i nazad. Da vidimo kako ide predator.
Citat: JosipMarijanovic - 20 Listopad, 2015, 22:10:32Citat: B.E.R.O. - 20 Listopad, 2015, 21:52:38Kaze zena bolje ti u garazu slazi skuter nego da mi kurve vijas po gradu!Priznaj!? Vise sam puta vidio predatora u gradu nego te vanzemaljske dragstere. Covjek ih skriva ko zmija noge tako da to sa zemskama je tesko izvedivo.Hahahah.....Bero ima i u tome nešto ... a što se tiče vožnje nemaš se kad vozikati uz posao i sto druhih obaveza nikako vremena uhvatiti . Sa crvenim sam u 2 godine napravio 1100 km ...strašno
Citat: B.E.R.O. - 20 Listopad, 2015, 21:52:38Kaze zena bolje ti u garazu slazi skuter nego da mi kurve vijas po gradu!Priznaj!? Vise sam puta vidio predatora u gradu nego te vanzemaljske dragstere. Covjek ih skriva ko zmija noge tako da to sa zemskama je tesko izvedivo.
Kaze zena bolje ti u garazu slazi skuter nego da mi kurve vijas po gradu!Priznaj!?
Rekao sam ti sve javi se kad hoćeš .... ja sam svaki dan navečer u garaži
ovo sto sam danas dozivo kod perkia u garazi se dogodi jednom u zivotu. dragster 180 i to jos orginal stanje. ja i svog runnera drzim u sobi ali doslovno a ovo bi uslo u krevet i tamo stajalo. steta voziti tako nesto.
ko i zenu dofurat u krevet i gledat ju , motor je za cestu perki posto ulaznica za muzej
Citat: anabellas - 21 Listopad, 2015, 23:53:21ko i zenu dofurat u krevet i gledat ju , motor je za cestu perki posto ulaznica za muzej Ulaznica gradis ...još i cugu dobiješ
zapici do zg
Lijepi su dragsteri!