I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
sta gdje je zapelo .... jesi sumjao u mene . Dragster je gotov ali su slike otišle u pm kada se forum updateo . Budem ponovo stavio slike ovih dana
Citat: perki_ - 16 Listopad, 2015, 19:53:07sta gdje je zapelo .... jesi sumjao u mene . Dragster je gotov ali su slike otišle u pm kada se forum updateo . Budem ponovo stavio slike ovih danaahaha ha nemam pojma nisam bio aktivan pun gas!!! cekam slike!!!!
FinoA kako ide taj 125?
oba su bolesna, a jel ovaj plavi mozda bio u Podsusedu?
Lijepi oba!!!!....ove crom nalje su odlicne!!! Svaka cast!
Citat: B.E.R.O. - 19 Listopad, 2015, 22:55:21Lijepi oba!!!!....ove crom nalje su odlicne!!! Svaka cast!Hvala ... Vrijeme je za sljedeći projekt
Još jednog 50 ccm moram završiti i više ništa ne slažem .... 50tka je već u procesu
Kaze zena bolje ti u garazu slazi skuter nego da mi kurve vijas po gradu!Priznaj!?
Citat: B.E.R.O. - 20 Listopad, 2015, 21:52:38Kaze zena bolje ti u garazu slazi skuter nego da mi kurve vijas po gradu!Priznaj!? Vise sam puta vidio predatora u gradu nego te vanzemaljske dragstere. Covjek ih skriva ko zmija noge tako da to sa zemskama je tesko izvedivo.
Citat: JosipMarijanovic - 20 Listopad, 2015, 22:10:32Citat: B.E.R.O. - 20 Listopad, 2015, 21:52:38Kaze zena bolje ti u garazu slazi skuter nego da mi kurve vijas po gradu!Priznaj!? Vise sam puta vidio predatora u gradu nego te vanzemaljske dragstere. Covjek ih skriva ko zmija noge tako da to sa zemskama je tesko izvedivo.Hahahah.....Bero ima i u tome nešto ... a što se tiče vožnje nemaš se kad vozikati uz posao i sto druhih obaveza nikako vremena uhvatiti . Sa crvenim sam u 2 godine napravio 1100 km ...strašno
Citat: perki_ - 20 Listopad, 2015, 22:29:57Citat: JosipMarijanovic - 20 Listopad, 2015, 22:10:32Citat: B.E.R.O. - 20 Listopad, 2015, 21:52:38Kaze zena bolje ti u garazu slazi skuter nego da mi kurve vijas po gradu!Priznaj!? Vise sam puta vidio predatora u gradu nego te vanzemaljske dragstere. Covjek ih skriva ko zmija noge tako da to sa zemskama je tesko izvedivo.Hahahah.....Bero ima i u tome nešto ... a što se tiče vožnje nemaš se kad vozikati uz posao i sto druhih obaveza nikako vremena uhvatiti . Sa crvenim sam u 2 godine napravio 1100 km ...strašnoDva puta viđen. Jednom na cesti, drugi put parkiran. Hahaha morat ces na jednu kasnonocnu voznju do Gline i nazad. Da vidimo kako ide predator.