Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
R.Tuning - Project Info ( MBK Booster NG )
sfreak:
jos felge mogu probavit ali retrovizore, uzas...
ichko:
Pa dobro izgleda malo cudno,ali vidjecemo kad se namontira sa ostatkom plastika kako ce se slagati,pretpostavljam da covjek ima neku ideju ili sliku po kojoj radi ne sara djelove bezveze
RimSo:
--- Citat: sfreak - 07 Listopad, 2008, 18:53:09 ---jos felge mogu probavit ali retrovizore, uzas...
--- Kraj citata ---
Neznam zašto..sve u svemu imam zamisao da nešto probam pa na kraju krajeva ako ne bude to to opet smirgl u ruke i na posao..nadam se da će to sve izaći kako sam uplanio i zamislio..
sfreak:
--- Citat: RimSo - 07 Listopad, 2008, 22:46:48 ---
--- Citat: sfreak - 07 Listopad, 2008, 18:53:09 ---jos felge mogu probavit ali retrovizore, uzas...
--- Kraj citata ---
Neznam zašto..sve u svemu imam zamisao da nešto probam pa na kraju krajeva ako ne bude to to opet smirgl u ruke i na posao..nadam se da će to sve izaći kako sam uplanio i zamislio..
--- Kraj citata ---
na kraju ces ih i skinut ;D
Bruno1990:
--- Citat: RimSo - 07 Listopad, 2008, 22:46:48 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
da tako nekako...trebao si ako nista drugo ko na tvom avataru scoot nesto skemijat da bude slican njemu ako ne isti :icon_tongue:..al dobro svaki svoj ukus..
kako i sam kazes vidit cemo na kraju...samo naprijed :icon_thumright: :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju