Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
R.Tuning - Project Info ( MBK Booster NG )
RimSo:
Prošlo je fakat mnogo vremena odkad sam pokrenuo ovaj projekat i od kad ovaj scoot leži rashaban u garaži..naime prilikom naručivanja dijelova s moje strane došlo je do komplikacija za koje mi je trebalo 2 mjeseca da ih riješim da napokon snažno zagrlim svoje dijelove koje sam naručio kod momka po imenu @Slowrider i kojem bih evo i ovim putem javno izvinuo zbog svog čekanja i komplikacija al i ja sam ispao levat i svakom vjerovao..al otom potom sve je riješeno i evo šta je kod mene u rukama :
Naravno tu je čitav tunning skutera počevši od najsitnijih dijelova pa nadalje..još što sam naručio a čekam su C4 lageri koji bih za koji dan trebali da su tu i da se to polako sklapa...
Što se tiče stylinga imam još malo šmirgla i onda na pripreme za farbanje...
Dirk23:
Samo naprijed man, jer sta je je, ali skut ti je groblje (bio) :icon_thumright:
igor27:
--- Citat: RimSo - 23 Studeni, 2008, 16:12:50 ---Prošlo je fakat mnogo vremena odkad sam pokrenuo ovaj projekat i od kad ovaj scoot leži rashaban u garaži..naime prilikom naručivanja dijelova s moje strane došlo je do komplikacija za koje mi je trebalo 2 mjeseca da ih riješim da napokon snažno zagrlim svoje dijelove koje sam naručio kod momka po imenu @Slowrider i kojem bih evo i ovim putem javno izvinuo zbog svog čekanja i komplikacija al i ja sam ispao levat i svakom vjerovao..al otom potom sve je riješeno i evo šta je kod mene u rukama :
Naravno tu je čitav tunning skutera počevši od najsitnijih dijelova pa nadalje..još što sam naručio a čekam su C4 lageri koji bih za koji dan trebali da su tu i da se to polako sklapa...
Što se tiče stylinga imam još malo šmirgla i onda na pripreme za farbanje...
--- Kraj citata ---
nema veze kiliko je vremena prošlo,bitno da napreduješ.bolje polako i sigurno.samo naprijed :icon_thumright:
R@kija:
super...jos malo i pila ce vozit...
Bruno1990:
..super..svaka cast..vec sam mislio da je projekt umro..hehe..
koji ..kit si uzeo?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju