Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

R.Tuning - Project Info ( MBK Booster NG )

(1/27) > >>

RimSo:
E ovako..

Vrijeme je da i JA počnem pa bilo to malo po malo...kako vidite ljetni dani su na izmaku i već su jutra stvarno prohladna i tako to da ne duljim priču..

Posjedujem MBK Booster Next Generation 1993 godište ili u drugom imenu Yamaha Spy...ko zna zna kako igleda ali ovaj moj je ove sezone prošao sve i svašta..pa vrijeme je za tuning & styling i tako to..i odlučio sam prvo da ću lagano početi sa obome..ali više baziran na style jer stvarno užasno izgleda a evo i slika kakav je trenutno i još malo je lošiji..

E tako je scoot izgledao datuma kojeg vidite na slikama ali se pogoršalo zbog nekih čudnih padova i tako..i naravno odluka je pala..pa da krenem s poslom...

Pošto nije htio da pali a imam problem sa gas sajlom ( nije orginal ) nešto sam izvodio i nakon čišćenja karburataro sa svu sreću scoot opet kreše kao nov :

Nakon toga nisam znao odakle da krenem dalje i tu sam se odlučio znači idem otraga..pa na red je došai o spuh..bio je u veoma lošem izdanju :

I nakon pregledanja tema na ovom forumu o spuhu boja je uzeta i šmirglanje završeno :

To je boja...600 C°

I završen spuh i namontiran na scoot..proban i tako to..koja ljepota..

Još pored toga sam uspio da skinem ovo i da polako pripremim pa se očekuje dalje :

I za sad to je to..naravno idemo dalje ovih dana..posebno sa stylom jer šmirglanje plastika je u planu..sve je poskidano i spremno samo se free time čeka i tako to...

Naravno bit će info..

motov3x:
fino fino..samo nastavi polako... nego da pitam.. kolko ce ti drzat ta farba na spuhu s tim sprejem?

RimSo:

--- Citat: motov3x - 03 Rujan, 2008, 23:44:01 ---fino fino..samo nastavi polako... nego da pitam.. kolko ce ti drzat ta farba na spuhu s tim sprejem?

--- Kraj citata ---

Heh..kakvo pitanje..pa to ni sam ja neznam..danas je scoot s tim radio 1h..i nisam vidio nikakve promjene pa još ima da se gleda i ispituje..ako bude kakvih promjena na loše pišem ovde..

motov3x:
pa sigurno nece bit neka promjena u roku od 2 sata .. pitam jer dok sam imao seriski spuh na SF-u .. isto sam taj sprej kupio i prefarbo (naravno presmirglo prije spuh) i nakon nekih mjesec dana izbila mala hrda.. mozda sam i ja sj#bo nes u farbanju il smorglanju al proslo  :icon_biggrin:  :happy3:

Losinj:
hehe srce na prednjoj masci  :toothy11:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju