Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

R.Tuning - Project Info ( MBK Booster NG )

<< < (13/27) > >>

shegy:

--- Citat: sfreak - 05 Listopad, 2008, 11:15:55 ---pa pogledaj na gumi sta ti pise lol...pa ces vidjet koja je colaza

@shegy...tvoj je spy, spy nemas u vise vrsta, samo je jedan spy...njegov je bw's bump iliti ga MBK booster ng...danas se zove bw's NG (ima 10 cola kotace, samo spy je imao 12)

--- Kraj citata ---
da da imas pravo...

shegy:

--- Citat: RimSo - 05 Listopad, 2008, 11:23:10 ---
--- Citat: shegy - 05 Listopad, 2008, 11:20:35 ---ja imam cijeli prednji dio od spya.. znaci kljun ovo sto je kod mene crno ne lakirano, prednju masku di dođu farovi, ovu gornju kod satova...imam i taj lijepi blatobran ali njega cuvam za neki moj projekt koji se blizi...  mislim ga namontirat na nesto drugo!! a slican takav se ugradivao na nekog malagutija, mogu pogledat kojeg pa ti javim!!!

--- Kraj citata ---

Eh ti si onda dobar u budućnosti...a ajd vidi taj blatobran pa da trgujemo kako...i koliko koštaju te plastike što sam pitao..

A što se tiče felgi meni dosta i 10˝ jer ovaj je scoot ionako previsok..

Idem na faarbanje...

--- Kraj citata ---
ostaje ista visina mijenja se samo profil tj visina gume.. one su iste visine sam je na tvojoj manji profil gume!!

shegy:

--- Citat: sfreak - 05 Listopad, 2008, 11:23:27 [email protected] po ebayu nac za plastiku...talijanskom, njemackom, nizozemkom...tamo di se i MBK prodaje

--- Kraj citata ---
mi smo narucili iz firme big bike dijelovi su dosli za mj dana... u tom se poderao i sic i dosao je original taj s narancastim i normalno nalje original... ma uslikat cu sve pa vam stavim slike!!

RimSo:
Evo danas se uspilo nešto završit..ima još 3 sloj al pošto mi lak nije dostupan danas to ću odgodit pa kad budem uzeo lak i tako popravka i lakiranje još ostaje...

Za sad je meni odlično mada je ova žuta boja skroz osjetljiva i ima se šta oko nje raditi..

RimSo:
Evo danas još novih detalja..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju