Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
R.Tuning - Project Info ( MBK Booster NG )
RimSo:
--- Citat: sfreak - 05 Listopad, 2008, 11:15:55 ---pa pogledaj na gumi sta ti pise lol...pa ces vidjet koja je colaza
--- Kraj citata ---
Prednja : 120/90 - 10
Zadnja : 130/90 - 10
Pa to je 10 cola jel ?
--- Citat: shegy - 05 Listopad, 2008, 11:15:42 ---spy se radio u dvije vrste.. nemog se sad tocno sjetiti kak su se zvale (sjetiti cu se)al uglavnom tvoj se zove bump sa tim tockovima takvima sa velikim ripnama.... a moj ima 12 cola... aluminke!!! imat cu boljih slika za koji dan jer sada je rastavljen.. (ugl pao komad žbuke sa zgrade u gradu i direktno na motor.. polupalo plastiku oko sata zadnju kocnicu pogulilo farbu.. dosli su novi dijelovi i kaze tip u trgovini kao ''vidi sta je motor nakon 10 godina narucis original dijelove u originlanoj boji sam ih prisarafis'' je da je kostalo pun k para al osiguranje placa)
--- Kraj citata ---
Šteta..nego koliko košta ta prednja plastika oko sata na volanu..al ta sa malim tim svjetlom naprijed..i u mene je u qrcu..
shegy:
ja imam cijeli prednji dio od spya.. znaci kljun ovo sto je kod mene crno ne lakirano, prednju masku di dođu farovi, ovu gornju kod satova...imam i taj lijepi blatobran ali njega cuvam za neki moj projekt koji se blizi... mislim ga namontirat na nesto drugo!! a slican takav se ugradivao na nekog malagutija, mogu pogledat kojeg pa ti javim!!!
sfreak:
--- Citat: RimSo - 05 Listopad, 2008, 11:20:18 ---
--- Citat: sfreak - 05 Listopad, 2008, 11:15:55 ---pa pogledaj na gumi sta ti pise lol...pa ces vidjet koja je colaza
--- Kraj citata ---
Prednja : 120/90 - 10
Zadnja : 130/90 - 10
Pa to je 10 cola jel ?
--- Kraj citata ---
tako je
RimSo:
--- Citat: shegy - 05 Listopad, 2008, 11:20:35 ---ja imam cijeli prednji dio od spya.. znaci kljun ovo sto je kod mene crno ne lakirano, prednju masku di dođu farovi, ovu gornju kod satova...imam i taj lijepi blatobran ali njega cuvam za neki moj projekt koji se blizi... mislim ga namontirat na nesto drugo!! a slican takav se ugradivao na nekog malagutija, mogu pogledat kojeg pa ti javim!!!
--- Kraj citata ---
Eh ti si onda dobar u budućnosti...a ajd vidi taj blatobran pa da trgujemo kako...i koliko koštaju te plastike što sam pitao..
A što se tiče felgi meni dosta i 10˝ jer ovaj je scoot ionako previsok..
Idem na faarbanje...
sfreak:
@RimSo...probaj po ebayu nac za plastiku...talijanskom, njemackom, nizozemkom...tamo di se i MBK prodaje
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju