Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

R.Tuning - Project Info ( MBK Booster NG )

<< < (11/27) > >>

sfreak:

--- Citat: RimSo - 05 Listopad, 2008, 10:59:18 ---
--- Citat: shegy - 05 Listopad, 2008, 10:57:28 ---a ti imas te male bump tockove.... trebao si staviti 12 cola... normalne... kao sto ja imam sam su moje orignal....

--- Kraj citata ---

Ne kontam šta bump ?

Prednji točak je 12˝ a zadnji 13˝ pa tako da znaš...

--- Kraj citata ---

ne, tvoje su 10 cola kotaci...zadnji ti nikako nemoze biti 13 jer 13 ima samo aerox, a to nije niti roxova niti sr-ova felga...12 bi moglo pasat jer tako ima original spy...ali tvoje su 10...

shegy:
nemam bas trenutno bolju sliku... bit ce sad koji dan. jer upravo radimo nesto na njoj..

RimSo:

--- Citat: sfreak - 05 Listopad, 2008, 11:09:40 ---
--- Citat: RimSo - 05 Listopad, 2008, 10:59:18 ---
--- Citat: shegy - 05 Listopad, 2008, 10:57:28 ---a ti imas te male bump tockove.... trebao si staviti 12 cola... normalne... kao sto ja imam sam su moje orignal....

--- Kraj citata ---

Ne kontam šta bump ?

Prednji točak je 12˝ a zadnji 13˝ pa tako da znaš...

--- Kraj citata ---

ne, tvoje su 10 cola kotaci...zadnji ti nikako nemoze biti 13 jer 13 ima samo aerox, a to nije niti roxova niti sr-ova felga...12 bi moglo pasat jer tako ima original spy...ali tvoje su 10...

--- Kraj citata ---

Hmm..starno neznam ajd OK je..možda i je 10 cola al kad je mjerim ona je 28cm po meni to nije nikako logično što jest jest..i fkt dobar ti blatobran prednji nigdje ga nemogu naći..

shegy:
spy se radio u dvije vrste.. nemog se sad tocno sjetiti kak su se zvale (sjetiti cu se)al uglavnom tvoj se zove bump sa tim tockovima takvima sa velikim ripnama.... a moj ima 12 cola... aluminke!!! imat cu boljih slika za koji dan jer sada je rastavljen.. (ugl pao komad žbuke sa zgrade u gradu i direktno na motor.. polupalo plastiku oko sata zadnju kocnicu pogulilo farbu.. dosli su novi dijelovi i kaze tip u trgovini kao ''vidi sta je motor nakon 10 godina narucis original dijelove u originlanoj boji sam ih prisarafis'' je da je kostalo pun k para al osiguranje placa)

sfreak:
pa pogledaj na gumi sta ti pise lol...pa ces vidjet koja je colaza

@shegy...tvoj je spy, spy nemas u vise vrsta, samo je jedan spy...njegov je bw's bump iliti ga MBK booster ng...danas se zove bw's NG (ima 10 cola kotace, samo spy je imao 12)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju