E ovako..
Vrijeme je da i JA počnem pa bilo to malo po malo...kako vidite ljetni dani su na izmaku i već su jutra stvarno prohladna i tako to da ne duljim priču..
Posjedujem MBK Booster Next Generation 1993 godište ili u drugom imenu Yamaha Spy...ko zna zna kako igleda ali ovaj moj je ove sezone prošao sve i svašta..pa vrijeme je za tuning & styling i tako to..i odlučio sam prvo da ću lagano početi sa obome..ali više baziran na style jer stvarno užasno izgleda a evo i slika kakav je trenutno i još malo je lošiji..
E tako je scoot izgledao datuma kojeg vidite na slikama ali se pogoršalo zbog nekih čudnih padova i tako..i naravno odluka je pala..pa da krenem s poslom...
Pošto nije htio da pali a imam problem sa gas sajlom ( nije orginal ) nešto sam izvodio i nakon čišćenja karburataro sa svu sreću scoot opet kreše kao nov :
Nakon toga nisam znao odakle da krenem dalje i tu sam se odlučio znači idem otraga..pa na red je došai o spuh..bio je u veoma lošem izdanju :
I nakon pregledanja tema na ovom forumu o spuhu boja je uzeta i šmirglanje završeno :
To je boja...600 C°
I završen spuh i namontiran na scoot..proban i tako to..koja ljepota..
Još pored toga sam uspio da skinem ovo i da polako pripremim pa se očekuje dalje :
I za sad to je to..naravno idemo dalje ovih dana..posebno sa stylom jer šmirglanje plastika je u planu..sve je poskidano i spremno samo se free time čeka i tako to...
Naravno bit će info..