I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
pa pogledaj na gumi sta ti pise lol...pa ces vidjet koja je colaza@shegy...tvoj je spy, spy nemas u vise vrsta, samo je jedan spy...njegov je bw's bump iliti ga MBK booster ng...danas se zove bw's NG (ima 10 cola kotace, samo spy je imao 12)
Citat: shegy - 05 Listopad, 2008, 11:20:35ja imam cijeli prednji dio od spya.. znaci kljun ovo sto je kod mene crno ne lakirano, prednju masku di dođu farovi, ovu gornju kod satova...imam i taj lijepi blatobran ali njega cuvam za neki moj projekt koji se blizi... mislim ga namontirat na nesto drugo!! a slican takav se ugradivao na nekog malagutija, mogu pogledat kojeg pa ti javim!!!Eh ti si onda dobar u budućnosti...a ajd vidi taj blatobran pa da trgujemo kako...i koliko koštaju te plastike što sam pitao..A što se tiče felgi meni dosta i 10˝ jer ovaj je scoot ionako previsok..Idem na faarbanje...
ja imam cijeli prednji dio od spya.. znaci kljun ovo sto je kod mene crno ne lakirano, prednju masku di dođu farovi, ovu gornju kod satova...imam i taj lijepi blatobran ali njega cuvam za neki moj projekt koji se blizi... mislim ga namontirat na nesto drugo!! a slican takav se ugradivao na nekog malagutija, mogu pogledat kojeg pa ti javim!!!
@RimSo...probaj po ebayu nac za plastiku...talijanskom, njemackom, nizozemkom...tamo di se i MBK prodaje
jos felge mogu probavit ali retrovizore, uzas...
Citat: sfreak - 07 Listopad, 2008, 18:53:09jos felge mogu probavit ali retrovizore, uzas...Neznam zašto..sve u svemu imam zamisao da nešto probam pa na kraju krajeva ako ne bude to to opet smirgl u ruke i na posao..nadam se da će to sve izaći kako sam uplanio i zamislio..
Prošlo je fakat mnogo vremena odkad sam pokrenuo ovaj projekat i od kad ovaj scoot leži rashaban u garaži..naime prilikom naručivanja dijelova s moje strane došlo je do komplikacija za koje mi je trebalo 2 mjeseca da ih riješim da napokon snažno zagrlim svoje dijelove koje sam naručio kod momka po imenu @Slowrider i kojem bih evo i ovim putem javno izvinuo zbog svog čekanja i komplikacija al i ja sam ispao levat i svakom vjerovao..al otom potom sve je riješeno i evo šta je kod mene u rukama :Naravno tu je čitav tunning skutera počevši od najsitnijih dijelova pa nadalje..još što sam naručio a čekam su C4 lageri koji bih za koji dan trebali da su tu i da se to polako sklapa...Što se tiče stylinga imam još malo šmirgla i onda na pripreme za farbanje...
..super..svaka cast..vec sam mislio da je projekt umro..hehe..koji ..kit si uzeo?
aaa lepo, lepo....Lep base setup...kakav je taj auspuh, prvi put ga vidim? ?