Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
.. i posaljite svaki svoju zenu pa neka se one dogovore ko diplomati (takitak bu kak ti zena veli)..
Citat: eladio - 01 Listopad, 2014, 10:52:28alfa, malo si se sj#bo.. zaboravio si da sam i admin na fightsite.hr , vidjet ces kad slijedeci put dodjem s ekipom celavih istetoviranih ...Opa, poceli izvlacit tesku artiljeriju....Samo nemoj zaboravit da kad se vec prijetis, imam i ja materijala za prijetnje....Kaj si zaboravio da sam jedini sa bazom foruma i pristupom serveru? Zadnji put sam ti forum ugasio na tjedan dana kad si se bahatio, pazi da ovaj put nebi bilo trajno
alfa, malo si se sj#bo.. zaboravio si da sam i admin na fightsite.hr , vidjet ces kad slijedeci put dodjem s ekipom celavih istetoviranih ...
gle, forum vise nemoj dirat , ok?
Citat: eladio - 01 Listopad, 2014, 11:25:12gle, forum vise nemoj dirat , ok?Necu ako se nebus prijetio sa celavcima
pa dokle vise,vas dvojica mozete,ja vas posaljem u birtiju da rijesite stvar,a vi suprotno,.treba jedom i drugom ban na 10dana,da se malo ohladite.ovo nema nigdje,samo na msforum.
Citat: 3alfa3 - 01 Listopad, 2014, 11:27:19Citat: eladio - 01 Listopad, 2014, 11:25:12gle, forum vise nemoj dirat , ok?Necu ako se nebus prijetio sa celavcimanemoj ti dirat forum pa necu prijetit celavcima
Naravno da se sere po alfi a svih strana, kad se triba ulizat onda smo na prvome mistu. Takve nabijen na k**ra*.
Čisto da znam, kad je već došlo do razvoda, kome ja ostajem? Alkoholičaru ili tetkici?
Citat: eladio - 01 Listopad, 2014, 11:28:07Citat: 3alfa3 - 01 Listopad, 2014, 11:27:19Citat: eladio - 01 Listopad, 2014, 11:25:12gle, forum vise nemoj dirat , ok?Necu ako se nebus prijetio sa celavcimanemoj ti dirat forum pa necu prijetit celavcimaKad rijesis stetu koju si napravio na mom autu kad sam ti ga posudio (a ima vec 2 mjeseca od toga), mozemo sve zaboravit. Tek tada cu i ja tebi platit popravak sajbe na tvom autu koju sam s gustom razbio. A mogo si jednostavno rec sorry, razbil sam ti auto, budem to nekako rijesio. Ali ne, prvo si se pravio kao da te neko na parkingu razbio dok nisi bio u autu, a kad je policija pogledala snimku nadzorne kamere, vidjelo se da si se ti zabio u babu s pasatom jer si se vrtio pod rucnom.
Citat: Reponja - 01 Listopad, 2014, 11:40:04Čisto da znam, kad je već došlo do razvoda, kome ja ostajem? Alkoholičaru ili tetkici? Ti si se vec po tom pitanju izjasnio u temi koja je u zatvorenom dijelu foruma. Ili vidis ko je u pravu pa bi sad promijenio misljenje?
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
daj mi odmah posalji devizni racun da ti to uplatim
Jel sad ja postajem admin, da uzmem alfinu platu?Sori alfa, pare su mi važnije od tebe
Citat: eladio - 01 Listopad, 2014, 11:42:43daj mi odmah posalji devizni racun da ti to uplatimimas PM
Citat: 3alfa3 - 01 Listopad, 2014, 11:37:03Citat: eladio - 01 Listopad, 2014, 11:28:07Citat: 3alfa3 - 01 Listopad, 2014, 11:27:19Citat: eladio - 01 Listopad, 2014, 11:25:12gle, forum vise nemoj dirat , ok?Necu ako se nebus prijetio sa celavcimanemoj ti dirat forum pa necu prijetit celavcimaKad rijesis stetu koju si napravio na mom autu kad sam ti ga posudio (a ima vec 2 mjeseca od toga), mozemo sve zaboravit. Tek tada cu i ja tebi platit popravak sajbe na tvom autu koju sam s gustom razbio. A mogo si jednostavno rec sorry, razbil sam ti auto, budem to nekako rijesio. Ali ne, prvo si se pravio kao da te neko na parkingu razbio dok nisi bio u autu, a kad je policija pogledala snimku nadzorne kamere, vidjelo se da si se ti zabio u babu s pasatom jer si se vrtio pod rucnom.daj mi odmah posalji devizni racun da ti to uplatim, zar te trebam molit da ti to uplatim? samo ti dajem pare, da sam toliko davao kurvama, bio bi veci hebac od Charlie Sheena
ja ti gume nisam busio, a sajbu sam ti razbio pred tobom tako da znas zasto je razbijena