Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR 150
Josip-98:
Odlicna je totalno se prolipsala od kad si felge pitura u crno
du_vlaho:
--- Citat: Tomi_ZG - 18 Siječanj, 2015, 22:18:58 ---
--- Citat: du_vlaho - 18 Siječanj, 2015, 22:07:37 ---Ravnica je bila... a ne znam, ja sam očekivao više... profesionalna deformacija... :laughing7:
--- Kraj citata ---
Sve zdrave srke koje sam probao a bilo ih je poprilično pod normalno su išle oko 115-120 po satu,a lažu za 10 il više,kako koja,za serijalu govorim,recimo 172 prebacuje 140 po satu ak imaš dosta ravnice,tak da je ovih 108 realnih vrlo dobro ja bi rekao.
--- Kraj citata ---
Malossi naljepnica pod sicem dobro odrađuje posao :laughing7:
--- Citat: Josip-98 - 18 Siječanj, 2015, 23:27:09 ---Odlicna je totalno se prolipsala od kad si felge pitura u crno
--- Kraj citata ---
Pošto imam par upita u vezi lakiranja, znači nije mi bila svrha to napravit nešto extra, već samo uskladit boje prednje i zadnje felge. Prednja mi je ostala plava, zadnju sam mjenjao sa sivom jer je moja plava bila kriva. Što se tiče pripreme samo sam očistio acetonom i krpom (aceton pakovanje ko od razrijeđivača) i lakirao običnim sprejem za auspuhe, naravno sa 30tak cm udaljenosti. Kad se osušilo za par minuta to je bilo to... znam da nije profi, al mi je to bilo najdražih 30tak kn troška :icon_thumright:
Usputno sam promjenio i ležajeve prednjeg točka, 6201 2RS je dimenzija ako kog zanima i nije ih problem izbit vani... :laughing7:
du_vlaho:
Jučer išao s curom u đir, milina za razliku od diteka... :icon_biggrin:
No odmah sam primjetio da su opruge kvačila premekane (malossi zelene), popustile su s vremenom izgleda... iako su stare oko 3mj možda... Sjećam se kad sam tek stavio mašinu i kad je skuter bio bez oklopa, na zadnju me dizalo... :o
Zatim sam primjetio da joj je malo teže u međuubrzanju, po zvuku osjetim da fali okretaja. Premda da se razumijemo leti prema svim 50tokubikašima... pa sam danas uzeo lakše rolice. 10g jer nije bilo nikakvih težih...
Rastavljam variomat, stavljam stare na vagu... kad ono 13.50g unutra... zajebali me kad sam kupovao :angry7:
I ništa, kako ne volim cekati, stare od 13.5 sam olakšao na 12.50g sve lijepo ravnomjerno u krug malim glaspapirom na bušilici... (cca 2h posla xD) da se mogu vozit dok ne naručim malossijeve od 12g :)
Podmazao kud rolice klize wd-om, gdje je remen odmastio... zamjenio opruge kvačila na malossi plave... odmastio lamelu, poglaspapirao nju i zvono... sve po p.s.-u
Probao kraki đir kako kiša pada, odlično... okretaji ne osciliraju u startu, ni kad kvačilo odradi svoje i preuzima variomat na sebe... jedva čekam bolje vrijeme pa da vidimo što to znači na otvorenoj cesti i na top speedu... jer iako su sad rolice lakše, mašina se vrti u okretajima jačeg okretnog momenta...
Stay dirty :icon_thumright:
andy:
Po meni najisplativija investicija je multivar ili polini vario i glava dolje.. Radit će puno bolje i dobit ces dosta :)
Malo postelat i gas
du_vlaho:
Koji je način najbolji za glavu spustit, uhvatit glavu preko svječice u glavu tokarskog stroja i dignut 1mm ili je glaspapirat na staklu? Znam da se na kraju treba poravnat na staklu kako god...
Pitam jer imam sve to doma, samo nisam nikad radio :-X :icon_biggrin:
Što se dobije sa puštanjem glave i većom kompresijom? Snaga na manjim okretajima, znam... no u praksi, za volanom... jel se toliko puno osjeti?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju