Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR 150

(1/22) > >>

du_vlaho:
Evo od danas sam ponosni vlasnik navedene SR-ke. Skuter je što se tiče mašine perfektan, 25 000km ali svaki kilometar na motulovom ulju i vozio je stariji, ozbiljni čovjek... navrh gasa kako bi se reklo. Ide odlično, no ima par sitnica za uradit, plastike, bali malo na koljenu karburatora, kočnice obavezno i klasika što ide... remen, rolice, centralni...

Uglavnom lijep skuter (na što sam već navikao sa mojom sr50tkom) sa jakim ubrzanjem ( e na to nisam  ;D)

http://www.njuskalo.hr/skuteri-preko-50/aprilia-150-sr-cm3-oglas-11402297

Slike idu sutra...  :)

igor.sb:
najjaca kombinacija  :headbang: :headbang:
steta sto su plastike u dosta losem stanju, jeb more

centralni serijski, role 13g, a remen najbolje mitsuboshi za sp/fxr imas ga preko ms webshpa bolji od njega neces nac, nesto duzi od serijskog pia mitsuboshia, slican dobrom starom polini kevlaru

sretno  :icon_thumright:

du_vlaho:
Rastavio sam ga u proste faktore... i bolje da jesam, jer sam imao što i vidjet. Nosači prednje plastike pukli kao i metalni nosač istih na kojem stoji neka elektronika pa je lupalo unutra. Filter zraka kao da nije mjenjan otkad se skuter kupio, kao i mikroremen koji se doslovno raspada u komade i par niti ga drži... Rolice poravnane, u auspuhu 10kg čađe očito zbog katalizatora - ići će drugi komplet auspuh...

Sad idemo polako ali sigurno. Mašina je na stolu, malo da je pregledam. Nema nigdje lufta, no karburator me muči. Otpojena su dva kabela, jedan je od sauga a drugi nekakav senzor?

Da li je pametno sad zamjeniti karike dok je na stolu, ili je 25 000km za nju pussy smoke?  :icon_biggrin:

igor.sb:
na karbu imas kabal od grijaca i od coka

mikroremen nemoj ni uzimat novi, najpametnije je iskljucit uljnu i sam pravit mjesavinu, mana im je zupcanik uljne pumpe koji nema klasicni lezaj vec mesinganu kosuljicu bez podmazivanja i voli blokirat, javi se kao glasno zvizdanje kod kretanja i u voznji

spuh najbolje od sp/fxr bez katalizatora moze i sa (role 12,5g) spuh mora ici s granom komplet, sr spuh se ne isplati polovni traziti jer ne valjaju nist, na svakom je katalizator oso

karike na toj km pussy smoke, ide to jos toliko, barem premjeri zazor listicima da znas na cemu si, inace nove karike 1 kom 130kn
a kad je masina vec dolje pametnije je iglicasti lezaj promjeniti
odmah i lezajeve u bloku za nosac te pikse u skarama nosaca

:hello:

Ivan46:
u vezi karba,ovaj grijac to si mos skinuti,to ti netreba. :icon_thumright:

i puno sretnih km. :aprilia:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju