Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR 150
steeef:
igorinaaaaaa ima slozenu glavu i polini vario i eserka ide bas fino,osjetno bolje nego mrtva serijala..
bude se on javil pa ti napisal kolko se spusta itd
Johnny iber:
Spustanjem glave dobijes vise momenta, a to se najbolje osjeti u kombinaciji sa multivarom ili neki drugi športski variomatom :D
Spustanje glave odmah trazi koji br vecu diznu zbog veceg zagrijavanja
A i stef ti je sve rekao, cekaj igorinaaaaaaa
Btw nejdi ispod 1.5mm
:hello:
andy:
Vise se nesjecam ali ja sam skinuo 1mm ako se ne varam..
Da svjecicu staviš i onda je tak zavrtis na tokarskom.. Tak bude najravnije i da ne slini..
A kad vec to radiš, skini za jos 1mm i ubaci 1mm klingerita da nejde metal na metal i bolje će dihtat, tak sam ja sebi složio i super je..
Sa sportskim variom i glavom je velika razlika. Ja jos imam polini kevlar al ovaj novi pa mi on krade i starta i krajnje jer je kraći remen..
Koji ti imas remen?
igor.sb:
sve ste rekli, glavu skini max za 1mm. il da sqvis ne ide ispod 1,5mm, ovisno o brtvi koju imas ispod cil
os na tokarskom il odma na staklu jer ide jako brzo to je posao od par minuta
da se isplati na serijskom variu i ne, isto tako se ne ispalti imati bilo multivar ili polini na serijskom ogromnom sqvisu, ak ces vec to radi, pukni multivar il speed control i onda tepi po glavi :)
a ovo s malossi federima ti nema smisla, zeleni skoro pa nemaju sta raditi na serijali, kamol plavi, a razvukli se nisu sigurno tako brzo
bzvz sam zderes kvacilo koje je ocito vec blago naceto
andy:
Kod mene je serijsko kvacilo i serijski federi i narezano. To to je jos najpametnije..
I gledaj kak ti remen stoji u polutkama dok je ugašen skuter. Ak je upao jako, poigraj se s podloskom kod variomata, to je isto dosta bitno..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju