Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR 150
du_vlaho:
I napokon poštene slike, felge lakirane crnim sprejem... komentirao mi frend da nebi u komori ovako savršeno ispale... :notworthy:
Like, comment & subscribe ;D
Tomi_ZG:
Sad to bolje izgleda,samo da se ne počnu ljuštit,još zadnje žmigavce i to je to.
A krajnja od 108 po gps-u je dobra ak nije nizbrdo il s vjetrom u leđa.
du_vlaho:
Ravnica je bila... a ne znam, ja sam očekivao više... profesionalna deformacija... :laughing7:
Neće se ljuštit jer je za auspuhe od 800 stupnjeva, a felge sam prije tog očistio i acetonom odmastio...
Budu zadnji žmigavci manji, prozirne plastike štoplampi i našao sam sic na njuškalu što je ko nov... ako mi se ne proda do plaće uzet cu ga :icon_thumright:
Jedino me muči što nemam bočni nogar... trebao sam nešto ranije poduzet oko tog dok su mi plastike bile raskopane... ::)
walkay:
Dobro izgleda SR-ka! :icon_thumright:
Tomi_ZG:
--- Citat: du_vlaho - 18 Siječanj, 2015, 22:07:37 ---Ravnica je bila... a ne znam, ja sam očekivao više... profesionalna deformacija... :laughing7:
--- Kraj citata ---
Sve zdrave srke koje sam probao a bilo ih je poprilično pod normalno su išle oko 115-120 po satu,a lažu za 10 il više,kako koja,za serijalu govorim,recimo 172 prebacuje 140 po satu ak imaš dosta ravnice,tak da je ovih 108 realnih vrlo dobro ja bi rekao.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju