Opaka je ova cvaja, svi se šarafi odvijaju na koje se loctite ne stavi... jučer umalo ostao bez auspuha... na kraju blok gdje idu nosači auspuha narezao na M10 , šarafi idu unutra 2cm i natopio ih dobro loctiteom...
Potom vidio da mi se distanca od nosača mašine, naravno na onoj zajebanijoj strani kraj nogara vrti... koja je bila muka odvit onaj imbus iz selena... zavio dugački šaraf s druge strane i maticom ga "zakočio" u selen, i pneumatskim pištoljem na odvijanje, a tamo otkinuo komad imbus ključa jedno 1cm, ubo ga u glavu šarafa i ključem 8 držao... jesmo se ja i brat jedno uru vremena oko tog peglali...
Kad sam skinuo dodao još jednu šajbicu sa strane selena, izgleda da je šaraf malo duži ili novi selen malo plići pa ne stegne distancu... još sam sve mjerio i u knap je dolazilo da pritegne kako treba, al eto... presudio je negdje milimetar...
Dobri ovi seleni, lijepo mašina igra u njima, škare sam taman zategao kako treba i naravno loctite...
Samo mi smeta kad "koči" motorom, kako tuče tako cima cijeli motor naprijed-natrag... baš paklena mašina za glavu izgubit... ili će se koji šaraf odvit, ili će me po mokrom cimnut bokom ili će samljet šasiju... sve mi to krhko i jadno izgleda ovako golo bez plastika
Iza 150tke kad sjednem na ditecha kao da vozim mercedesa, miran u startu, uglađen, nema onih vibracija u leru, kad kreće, kad koči motorom...
Trebat ću neki usis skemijat, kakav airbox tu sa webshopa il pečurkicu...
Ovaj tjedan će doći i plastike da napokon to sve dam lakirat