Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR 150
du_vlaho:
Pa i nisam s obzirom da je registriran godinu dana, tehnički ispravan... mogao sam ga onako još vozit (dok ne pukne mikroremen i ne zariba :icon_biggrin: )
Ovo je jedina srka u Dubrovniku koja je na njuškalu, tako da nisam imao ni nekog izbora. A i kad bi uzeo negdje dalje, opet bi me skuplje došlo zbog transporta. Ovo mi je čisto ovako usput da se imam čime zabavit u slobodno vrijeme...
Jedna mi stvar nije jasna, da li svaka ovako radi nemirno kad kreće? u leru radi ok, malo plastike udaraju... ali od 0-40 su užasne vibracije, i kasnije opet sve lijepo i tiho...
Mislio sam da je do zvona, ali ravno je...
-------
EDIT :
Ugradio bi zadnji disk, našao na njuškalu ovo : http://www.njuskalo.hr/moto-agregati/dellorto-25-filter-prirubnica-oglas-11578859
Znači nedostaje lajtung - koji ionako moram novi, čeljusti i ručka... ima tko blizu ili da zna prodavača? Da sam siguran da je to sve kako treba...
Grale:
To je od rakije s foruma oglas.
Josip-98:
ima onaj eu import sven te dijelove pa pitaj ga
igor.sb:
nadam se da si spustio cijenu spuha, jer to ne vrijedi 500kn, mozda 300kn, spuh varen, lim ubijen
ovo sto je naprdio u oglasu su price za malu djecu
feder na karbu nije toliko slab, koliko je jak na uljnoj pa je puno fini gas i kod dodavanja i kod vracanja
sta je s kablom od coka?
vibracije, vjerovatno je nosac masine(klackalica) pretegnut, ne smije biti jako stegnut, klackalica mora ''raditi'', ako je previse kruta, prenosi vibracije napred na stup/volan
sto se tice kocionog, najbolje nabaviti od srke50 lijevu pumpicu da bude u paru s desnom
i nabavi bolji amortizer, serijski je premekan, skuter pliva u zavoju
definitivno best buy
http://www.scooter-center.com/en/product/YSX3004/Shock+absorber+rear+YSS+Pro+X+300mm+Italjet+Dragster+125+180?meta=YSX3004*scd_ALL_en*s18725920794016*yss%20dragster*2*2*1*16
opet sam se rasprdeo :hello:
du_vlaho:
Nazalost nisam, jos cu i postarinu platit, nasjeo na pricu... Al samo da bude dobar...
Instalacija je dovedena, iskljuceno sa đekova otpojeno i sa karburatora, ne znam zasto...
Nije nosače nitko dirao... Ima one gumene selene, jedino mi oni izgledaju losiji. Od 50tke imam pumpicu i lajtung, sad se sjetio... Jos samo celjusti fale...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju