Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR 150
di.ky.73:
Super je Vlaho
nego reci mi jeli to SR koji je uvjek bio parkiran kraj pomorske i vozio ga neki dedo na vrh gasa?
du_vlaho:
A nije bas dedo, tek mu 39. Ta trgovina je bila najluđa u mom životu, pitam koja je najniža, možemo zaokružit na pet tis... on me prekine, kao najniže bi išao 4500. Ja onak, ooookeeej :icon_biggrin: :icon_biggrin: Da su svi kao on nebi skuteri dana stajali na njuskalu :headbang:
Auspuh sam već našao na njuškalu i naručio. Ovaj : http://www.njuskalo.hr/moto-auspuh/auspuh-gilera-sp-180-oglas-12209812
S uljne pumpe sam skinuo cijevi ali sajlu ću ostavit jer mi se čini da baš karburator nema jaku oprugu, pa mi se gas nebi vraćao. Mašinu sam komplet odmastio. Odlučio sam da je neću uopće otvarati jer ovako mi izgleda u savršenom stanju. Nigdje lufta, sve utegnuto... kroz ispuh sam gledao unutrašnjost cilindra, nema niti jednog risa... Kompresija ko tomo vinković :headbang:
Kaže mi čovjek da bi mu prdnula sviječica svako 500km, sigurno karburator nije ušteljen ili je to zbog previše paženja sa gasom :toothy3:
Hvala svima na pomoći i grabimo dalje :icon_thumright:
Diky, znaš koga da mi plastike može vratiti u tvorničko stanje?
Slike :
Krenulo rastavljanje :
Brdo dijelova
Grale:
Aj kad je mašina već dolje skini cilindar i pogledaj karike, zamjeni igličasti kak ti je igorina rekel, zamjeni usput semeringe, crijeva i ostale gumene dijelove i da si miran.
du_vlaho:
Da se ne opečem kao i sa onim ditekom koji je naizgled bio odličan... sad ste me urekli, nema mi druge nego rastavit :laughing7:
Tomi_ZG:
Bit će to zanimljivo slagat,samo mislim da si dao malo previše para s obzirom za stanje,treba tu uložit dosta love još.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju