Tehnički kutak > Garaža

Piaggio zip SP 1

<< < (8/13) > >>

walkay:
Pokusaj nabaviti blokove od Skippera ili od Hexagona stariji tip posto oni imaju 10 cola tocak, ako trazis od SR150 ili od Sp-a onda ne mozes staviti felgu od 10'.

mafro99:
Sto se tice brusenja nije problem. Malo me muci to sve skupa jer nemogu nac lc samo ac blokove imam u ponudi .  :confused5:

ivek_sr:
Bez brige i da složiš ac ići će jako tj biti će vozljiviji... a imaš puno manje zajebancije nego slagat lc180... moja preporuka složit 172ac i gas  :icon_thumright:

walkay:

--- Citat: mafro99 - 15 Rujan, 2014, 17:24:13 ---Sto se tice brusenja nije problem. Malo me muci to sve skupa jer nemogu nac lc samo ac blokove imam u ponudi .  :confused5:

--- Kraj citata ---

Kupi AC blok, izbusi na malom bloku rupu za vodu, ubaci lulicu za vodu i spoji el. vodenu pumpu. Pogledaj moj projekt sve je uslikano kod mene, steta napraviti AC, ide dobro AC ali izmedu AC-LC je velika razlika.

ivek_sr:

--- Citat: walkay - 15 Rujan, 2014, 19:10:45 ---
--- Citat: mafro99 - 15 Rujan, 2014, 17:24:13 ---Sto se tice brusenja nije problem. Malo me muci to sve skupa jer nemogu nac lc samo ac blokove imam u ponudi .  :confused5:

--- Kraj citata ---

Kupi AC blok, izbusi na malom bloku rupu za vodu, ubaci lulicu za vodu i spoji el. vodenu pumpu. Pogledaj moj projekt sve je uslikano kod mene, steta napraviti AC, ide dobro AC ali izmedu AC-LC je velika razlika.

--- Kraj citata ---

Jedino ako dečko baš hoće dizanje u zrak svaki put kada odvine gas, onda neka

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju