Tehnički kutak > Garaža

Piaggio zip SP 1

(1/13) > >>

mafro99:
Evo da prestavim svoj skuter, kupljen pocetkom ovog ljeta nakon dugo trazenja naden u blizini te se prilika nije smjela propustiti .
Ljubav za ovim skuterom potjece jos od malih nogu posto zivim pored karting staze gdje sam i zapazio ovog skutera koji je odma prirasao srcu vec sam onda znao da cu morat jedan nabavit. Kupljen od drugog vlasnika u dobrom stanju sa 10000km kilometara od dodatne opreme imao je kofer i el blokadu ostalo sve serijala  :icon_thumright: evo i slikica kad je dovezen doma i prva voznjica :

free photo hosting

mafro99:
Nakon detaljnog čisćenja i sitnih korekcija  :icon_thumright:

image hosting over 2mb

Usput stavljen i novi disk i pločice :

forum image hosting

image hosting no register

walkay:
Lijep i uredan Zipic, hoce biti neki tuning...  ;D

mafro99:
Zapravo vec je stavljeno prije tjedan ali reko da idem redom kakko je pocelo  :icon_tongue: stavljena je malossi mhr radilica , naravno novi lezajevi radilice te vodna pumpa termo grupa je stavljena mhr replica sto mi ostala od jednog skutera sa prijeđenih 800km, te karb dell 17,5 sa rucnim cokom, stavljen podizac stražnjeg amortizera bgm te bočna nogica .

Tu je vec bila mašina gore :

screengrab

Prvo paljenje :

https://www.youtube.com/watch?v=EQFIZ2e463Y&feature=youtu.be

walkay:
Lijepo radi, kad bi ja imao takvog Zipa nebi mogao izdrzati da mu ne stavim neki high end cilindar...  ;D skuter je stvoren za to.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju