Tehnički kutak > Garaža
Piaggio zip SP 1
mafro99:
Ma bit ce Lc i neka dere :icon_thumright:
ricardo98:
Stavit bgm evolution radilicu sa onon distancon i malossi glavu ima da kida asfalt...
walkay:
Nemoj nikakvu stroker radilicu stavljati, dosta je 52 i to serijska piaggio radilica. Svi prijacu za tu 55-54 radilice kako snjom ide skuter a nisu ni probali ni vidjeli takvu radilicu. Serijska 52 je sasvim dosta ako popratis sa ostalim dijelovima, a Zip je i dalje jako lagan skuter, letit ce...
mafro99:
Nabavio sam nekve dijelove sutra mi se saljeju kad sve skupim upalim onda dalje mogu ic na neki tuning za pocetak serijala s nekim malim preinakama :icon_thumright:
mako:
--- Citat: walkay - 15 Rujan, 2014, 23:38:15 ---Nemoj nikakvu stroker radilicu stavljati, dosta je 52 i to serijska piaggio radilica. Svi prijacu za tu 55-54 radilice kako snjom ide skuter a nisu ni probali ni vidjeli takvu radilicu. Serijska 52 je sasvim dosta ako popratis sa ostalim dijelovima, a Zip je i dalje jako lagan skuter, letit ce...
--- Kraj citata ---
istina, najbolje stavit standard radilicu 52, ili ako imas love, malossi, BGM sam imo, i nije se bas pokazala dobrom, malossi glavu nemoj uzimat ako ces ic na neki tuning kasnije, jer nevalja i vrlo mala razlika je naspram serijske, bacanje novca bzvz...ako ces ikad uzimat glavu uzmi nesto tipa PM, BGM,KB...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju