Tehnički kutak > Garaža

Piaggio zip SP 1

<< < (7/13) > >>

mafro99:
To znam nego zanima me opcenito duzina bloka prijenos i to dal je isto ?

steeef:

--- Citat: mafro99 - 14 Rujan, 2014, 16:02:39 ---To znam nego zanima me opcenito duzina bloka prijenos i to dal je isto ?

--- Kraj citata ---

blokovi su isti po dimenzijama,150 ima kraću getribu..
složi lc,ubaci kiler od 180tke i do k. ;)

ricardo98:
I meni je to plan mogu sve nabavit al nikako zipa....reci mi bili prodao kadu od sica od toga drugoga zipa....nasao sam jednoga al je polomlenja kada I liva bocna plastika..
lc obavezno nabavi hexagona ciloga jeftini su oni pa pripaši I struju, posli 180 garnituru I malossi glava I deri...
Treba ti nosac od 4t zipa

mafro99:
Nebi za sad nista prodavao ..Danas sam bas o tome razmišljao da nabavim kompletnog jer me malo mucila struja i to jer zelim da sve funkcionira al nema trazil i kod nas i u slo ali nista za sad .. Sto se tice nosaca kolko vidim na ostalim projectima da se mora zavarit nosac odnosno selen od sp-aa.?  A i kolko sam upucen da se daju ac blokovi preradit na lc ?

mako:
ako ces stavljat 180 na blokove od 150, moras prosirivat blokove da ti stane 180 cilindar u njih, osim ako stavljas neki 172, onda nemoras..
ac blokovi se mogu preradit na lc, ali je to previse zajebancije ako inzistiras na tome da stavljas originalnu vodenu pumpu od piaggia, najjednostavnije je stavit elektricnu vodenu pumpu i onda nemas previse posla s preradom...
kaj se tice nosaca masine, najjednostavnije ti je samo malo suziti originalni nosac od tog zipa 50, i malo ga spustit nize, da nemoras  nista pilit po rami, i kadi sica... i netrebas nikakav selen onda jer imas u tom nosacu sve vec..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju