Tehnički kutak > Tuning skutera
Felne
Benjamin:
Pa kolko ja znam ak se ne varma da je od centra felge do ruba drugaicje udaljenost na 13 nego na 10 cola..pa prema tome se mjenja i visina i kut motora i vilice...meni je s 12 cola bio motor vislji nego s 10...
iglanvom zanemarimo to...previse smo u off otisli....a nije tolko binto...
Vilice nepasu..nepasu na stlakeran iti od runnera vilice bez pripasivanja a kamoli od VXR ima hrpu togaz a otkariti...puno posla...
2TDottore:
Ma to ti ne mijenja nista.Samo stavis drugaciju piksu izmedju kotaca i vilice i to nema veze sa kutom vilice.Znaci previse posla ima sa vilicama od vxr-a.To super izgleda ali kaj ti nisu te vilice malo pretvrde zato kaj je stalker dosta lagan.
RimSo:
Da li je neko čuo metodu skidanja farbe sa felge :
Uzeti solnu kiselinu onu za WC ( 40% ) i razmutit je sa vodom..i u to potopiti felgu i čekati neko vrijeme..poslije izvaditi felgu i sapunom i krpom je očisiti..poslije je sprema za farbanje.. :toothy9:
Benjamin:
Nije pretvrda ...a ovisi kako na to gledas..meni je spas bila vilica od vxr..ja sam se preporodio..uzivancija voziti i sutntati s tim vilicama...tak da mi niej zao niti vremena niti love kaj sma ulozio...
vilica je i mekana jos kad na prvi dignes motor sjedne skoro pa do kraja..taman kak mi pase...
jedini problem kaj je jos ali to cu rijesiti kad c mi se dat..je to kaj nema tereta ko vx pa je u voznji skroz ispruzena...pa kad dode rupa ude vilica i rastegne se brzo i onda lupi u gorjni granicnik..kaj ju ogranicava da se dalje rastegne....mislim da cu to rijesitit ak skretim oprugu u vilici..ali moram se jos malo informirati i naci vremena pa cu sloziti nes..ali to je nezamjetno i ne desava se cesto..smao kod dubokih malih rupa...
A kaj se tice skidanja farbe...za to postoji desol..gel za uklanjanje farba s metalnih podloga...skida sve zivo...8 slojeva boje ak treba..zakon stvar...i onda ostane glatka povrsina i smao polakiras...
robert:
evo ti najbolje rješenje za skinuti farbu sa felge! uzmi si desola i par kvadrata folije! staviš felge na foliju i dobro ih namažeš desolom onda ih zamotaš u tu foliju i ostaviš preko noći! idući dan miniwash u ruke i opereš felge!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju