Tehnički kutak > Tuning skutera

Felne

<< < (5/7) > >>

Benjamin:
pa napisao sma ja za taj desol post iznat tvog...najace sredstvo..ali netrebas tak dugo cekati..ja namazem pricekam sat vremena i peglaj s minivasom..i sve se skine..a ak ostane nekaj bas onda jos malo namazes i za 15min opet peglaj s minivasem...

RimSo:
Hmm..ja taj desol nemogu pronaći u Bosni..al ova solna kiselina je slična tome..tako su mi bar opisali ljudi koji su se bar malo time bavili..inače moram to da probam a ako ne upali nosim felne na pjeskarenje..

2TDottore:
To ti je najpametnije i najbolje i najdugotrajnije.Odnesi felge na pjeskarenje i onda ih daj isplastificirat i miran si za sva vremena. :headbang:

ichko:
Nadam se da ne smeta sto ovdje pitam,da ne otvaram temu zbog toga,niej vezano za felne,ali jes za gumu sto je povezano jel....

Znaci interesuje me postoji li guma 140 sirine profil 60 ili 70 a da je 12-ica...i jos nesto sto mislite bili to islo na felnu od generica/cpi/keeway ne znam koja je sirina felne,ali je sad guma 130/70 pa mislim da nebi smetalo toliko sira,ako uopste postiji ta guma

RimSo:

--- Citat: ichko - 03 Rujan, 2008, 21:35:00 ---Nadam se da ne smeta sto ovdje pitam,da ne otvaram temu zbog toga,niej vezano za felne,ali jes za gumu sto je povezano jel....

Znaci interesuje me postoji li guma 140 sirine profil 60 ili 70 a da je 12-ica...i jos nesto sto mislite bili to islo na felnu od generica/cpi/keeway ne znam koja je sirina felne,ali je sad guma 130/70 pa mislim da nebi smetalo toliko sira,ako uopste postiji ta guma

--- Kraj citata ---

Ja ipak mislim da ti moraš da ti ako želiš širu gumu moraš da tražis ovog profila 130/80 10..čisto primjer..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju