Tehnički kutak > Tuning skutera
Felne
stex3105:
--- Citat: 2TDottore - 01 Rujan, 2008, 07:53:26 ---ja sam sebi na stalkera prije 2 godine stavio 13 cola od nrg-ja i razlika je stvarno nebo-zemlja.Dugo sam trazio te felge a nije mi se davalo kupovat nove jer mislim da je 700kn bio komad pa sam nasao slucajno jednog nrg-ja u dijelovima i covjek mi je prodao felge sa dobrim gumama i prednjim diskom i pinjonom za 100 eura.Za runnera neznam ali meni nije pasao pinjon od stalkera na felgu od nrg-ja pa kad kupis felge trazi da ti i da pinjon jer ak ti ne pase tvoj novi ti je dosta skup.
--- Kraj citata ---
Oke vazi :)
Benjamin:
13 su za stalkera prevelike...bar meni..vilica neradi bas kak treba i neizgleda ljepo..ali sve stvar ukusa...
ja sam imao isto od nrg jedno vrijeme ali vozna stvojstva su mi katastrofa bila pa sam metnul od runnera felge...12 su po meni taman...
2TDottore:
jesi izmjerio mozda visinu cijelog kotaca od 10cola sa gumom visine 90,12cola sa gumom visine 70 i 13 cola sa gumom visine 60.Ja sam usporedjivo sva tri kotaca kad sam mijenjao kotace i visina ti je skoro u milimetar ista tak da ne vidim u cem je 13 cola na stalkeru losije od 12 cola a guma visine 60 je bolja od visine 70 jer se manje valja po cesti.
Benjamin:
znam..neznam kak da it objansim..to kaj govoris je tocno..ali upravljivost i rad vilice nije bio isti vese..po meni je 13 preveliko za tja skuter...max 12cola..a na runnera bi metnuo vec 13...
mjenja se kut vilice prema ravnini ceste kad metnes vecu felgu i onda neradi kak treba...u tom je fora...meni reicmo nije radila vilica kak treba a imao sma i od runnera vilicu i felgu...i onda sma puko jel mi se tak nije dalo voziti motor...kupio vxr vilice ismontirao sve i sad je odlicno...piaggio 50 vilice u su banani..i semerinzi pucaju i iscuri ulje i odna je to problem sve...
2TDottore:
Aj mi objasni kak ti moze promjenit kut vilice kad vrat vilice uopce ne diras niti produljujes vilice nego samo jednan kotac skines a drugi stavis gore a kaj se tice pustanja semeringa to je normalno jer je guma tanja i upija puno manje vibracija a nase ceste su fala bogu ko nove :frajer:.No nema veze meni je sve ok i ja sam zadovoljan.Nego daj mi reci jel pasu na seraf viice od vxr-a gore ili treba radit neke preinake.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju